2777
2789
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی?postId=170300580

شرمنده بازم سوال میکنم میشه بهم بگید چجوری لینک تایپیک مورد نظرم را وارد نی نی یار کنم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه زیاد بگی برای تاپیکات گزارش بزنن لغوکاربری میشی.. میتونی توی تاپیکایی که نی نی یار گ ...

ممنون عزیزم میگم لینک را کپی کنم بعد تو تایپیک که نی نی یار برای حذف گذاشته paste کنم درسته ؟ یعنی منظورم اینه که کدوم گزینه را بزنم کپی پیوند را بزنم ؟؟؟ ممنون میشم بهم بگی 

ممنون عزیزم پس داخل این تایپیک بشم و لینک تایپیکی را که خواستم حذف بشه را کپی کنم بعد از مدتی حذف می ...

بله .یه  ساعت بعدش پاک شده ..دوباره فردا تاپیک بعدیت رو بزار حذف میکنه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

لینک حذف تاپیک رو که برات فرستادم باز کن .بزن صفحه ۱ ...بعد می نی یار توضیح نوشته ..توضیحات رو خوب نگا کن یه جا آبی رنگ نوشته روش ارسال لینک ...بعد بزن روش ...وقتی باز شد ..بازم ابی رنگ نوشته لینک تاپیکهاتون اینجاست...بعد برو اون تاپیکت رو که میخای حذف کنی بازش کن ..باز که شد اون بالا نوشته www.nini روش بزن مینویسه کپی ..رو کپی بزن ..کپی میشه ..بعد بزار برای نی نی یار حذفش میکنه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
ممنونم عزیزم من  چند ماهه که عضو شدم میشه بگید چجوری برم نی نی یار ؟

یا میتونی تگ کنی

یا از طریق همین لینکی که برات فرستادن وارد بشی گلم

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
میگم چطور بریم تو تاپیک های حذف

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی?postId=170300580

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
ممنون عزیزم میگم لینک را کپی کنم بعد تو تایپیک که نی نی یار برای حذف گذاشته paste کنم درسته ؟ یعنی م ...

اره وقتایی که تایپک نی نی یار قفل نیست،

لینک خودت رو کپی کن و همینی که گفتی رو بزن 

مرسی عزیزم ..حالا چطور بهش بگم ک فلان تاپبک حذف کنه  .

عنوانتو کپی کن 

و توی تاپیک paste رو بزن تا کپی بشه لینکش

الان تاپیک نی نی یار بازه ..بیا بزار تا حذف کنه