2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بزنیش تمیز میشه خونه ؟؟؟

خودمم میدونم کارم اشتباهه اما یه شوهر بی درک دارم ک میاد خونه نباید یه دون رو زمین باشه و غر میزنه تیکه پشت تیکه.منم مدتم درحال تمیز کاریم ولی تیکه ام میشتوم اینجوریه ک سراون خالی میکنم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
من میزنم.نمیگم کارم درسته نه ولی سگم میکنه.همش خرابکاری همش کثیف کاری الان خونمو تمیز کنم دوساعت د ...

امضات# 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مهم اینه ک زنده ای😂😂😂😂

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خودمم میدونم کارم اشتباهه اما یه شوهر بی درک دارم ک میاد خونه نباید یه دون رو زمین باشه و غر میزنه ت ...

الهی بمیرم 💔

شوهرت رو بدعادت کردی 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
تو رو حیه تاثیر میزاره  بعد تو زندگی آینده  معلوم شما خودت میگی هیچ مشکلی باید متخصص بگه ...

ن واقعا جدی میگم به تنها چیزی ک فکر نمیکنم همین کتک زدن بودنه میگم شاید واقعا به صلاحم بوده کلا هیچ وقت به کتک خوردنم فک نمیکنم اصلا برام مهم نیست چون پدر و مادرم بودند 😉

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞

نه چه لزومی داره 

بچه وقتی درست تربیت شده باشه اصلا اذیت نمیکنه که نیازی به کتک باشه! 

بعدم کتک هیچ سودی نداره هم خودت عذاب وجدان میگیری هم بچه عقده ای میشه هم پرخاشگر! بعدم تو مهدکودک و مدرسه هم بقیه رو میزنه یاد میگیره 

من اصلا دلم نمیاد ولی بعضی وقتا اینقدر با هم دعوا میکنن هر چی میکنم کوتاه نمیان اونی که مقصره رو میزنم.مثلا دیشب یکی از بچه ها اون یکی رو دو بار گاز گرفت ی بارم موهاشو کشید اینم همش میگفت مامان داره اذیتم میکنه هر چقدر با زبون خوش گفت گوش نکرد منم رفتم زدمش

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹