مشکاتیشکلاتی مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 115 عنوان کرمونیسم | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست وقتی یکی قدش کوتاهه وقتی یکی چاقه وقتی یکی لاغره وقتی یکی کچله وقتی یکی پوست شفافی نداره و......خودش میدونه نیازی نیست ک بهش یاداوری کنید پیگیر بیمار خودتان ک کرمونیسم هست باشید عمه شکلاتی دلش گرفته از نیش کنایه های نزدیکاش 1399/10/08 | 15:23 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنلاین_آنلاین عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1128 اونام دخالت تو مسائل خصوصی آدماست شاید یکی خواستگار مناسب نداره یکی بچه دار نمیشه کم نیستن ... درسته اونام مسایل کااااملا شخصین ولی واقعا واسه کسی که میگه چقد قدت کوتاهه یا میگه وای چقد پوستت سبزاس هیچ جوابی نیست جز تنفری که تو وجودت پیدا میشه من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰
مشکاتیشکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 115 وقتی موهات فر باشه و بهت بگن ببعی مو فر عاشقانه اس از حسودی میگن
تمنا۹۸ عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 24749 درسته اونام مسایل کااااملا شخصین ولی واقعا واسه کسی که میگه چقد قدت کوتاهه یا میگه وای چقد پو ... اینا شعور نداشته شون رو ب رخ میکشن فقط داد میزنن ک آی ایهالناس همه بفهمین ما کم عقل و نادانیم
آنلاین_آنلاین عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1128 قد کوتاهم لاغری بچه هام ی روزی خواهر شوهرم امد یه وسیله خریده یودم گفت مثل خودت کوته ا ... الهههههههی بیخیال بهش فک نکن بسپر به خدا من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰
آنلاین_آنلاین عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1128 نمیخوام به قد بلندا توهین کنم ولی مادر شوهرم میگه زرافه هم بلنده آدم باید شخصیت وشعور داشته باشه من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰
مشکاتیشکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 115 الهههههههی بیخیال بهش فک نکن بسپر به خدا من جز یکی هیچ کسیو نفرین نکردم و نمیکنم میگم خدایا هیچ کسی رو بخاطر من عذاب ندی اگه یکی بهم بد کرد می بخشم ک خدا از گناهام بگذره
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25733 سرچ کردم نت کرمونیسم چیست 😐😐😐😐😐😐بعد تازه فهمیدم😐😑خنگ کی بودم من بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃