2821
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
اها نی نی دختر خاله گفتی😂😂😂چرا فک کردم نی نی دختر خاله لزوما دختره🤪

اهان شاید خوندی نی نی دختر ، کلمه خاله رو نخوندی😊👌

نی نی من دختره نی نی دختر خاله ام پسره🤱

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم کجا من گفتم اینا رو واسع دختر انتخاب کنید 😐 من گفتم نظر سنجی واسه نی نی دختر خالمه براش نظر ...

نوشتی دخترخاله خخخ فک کردیم اسمه دخترخالته نگو نی‌تی دخترخالت😂😂😂😂

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

ایشالله ۴قلو باشه همش 😍😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
نوشتی دخترخاله خخخ فک کردیم اسمه دخترخالته نگو نی‌تی دخترخالت😂😂😂😂

آره همه اشتباه گرفتن🤣🤣😆😆

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
ایشالله ۴قلو باشه همش 😍😂

ای جاااان ولی تک قلو هست سونو رفته یدونه بیشتر نبوده😁

ای جاااان ولی تک قلو هست سونو رفته یدونه بیشتر نبوده😁

شاید قایم موشک بازی میکر دن😁اون پشت قایم شدن😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
شاید قایم موشک بازی میکر دن😁اون پشت قایم شدن😂

شاااید😆

شاااید😆

😂😂😂😍خدا حفظش کنه😍همه بچه شمارو هم دختر خاله رو😍