2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون بد دهنه؟!! 😔😔

526 بازدید | 24 پست

شوهرمن همش فحش میده بخدا  دیگه خسته شدم😔😔امروز ظهر گفتم کاش بچهام دوتا بودن ک باهم بازی میکردن،دخترم حوصلش سر میره یدفعه صداش رفت بالا ک تو عرضه نگهداری همینم نداری،تو توله سگی و بلد نیستی حرف بزنی و...یا دیشب کباب حسینی پختم برا اولین بار، قبلش گفتم میخوری که بپزم؟گفت آره بعد که سفره رو چیدم گفت ریدم توش،، تو غیر برنج و گوشت هیچی بلد نیستی بپزی و... حسابی خورد بعد گفت بد نبود!هیچوقت نگفته غذات خوبه همیشه میگه بد نیست یا میگه مزخرفه!صبحم گفت تو قیافت قشنگ نیست اصلا😔

یاللعجب#  

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

الله اکبر

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مامانش اینام اینجوریه؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اون شعور نداره...خودت رو نذراحت نکن

خیلی ناراحت میشم و میریزم تو خودم و گلوم درد میکنه،بعد یدفه ناخوداگاه اشکام سرازیر میشن دخترم سه سالشه میفهمه،اومد گفت مامانی بیا پیش من بشین بغضم کرده بود!😔