شوهرمن همش فحش میده بخدا دیگه خسته شدم😔😔امروز ظهر گفتم کاش بچهام دوتا بودن ک باهم بازی میکردن،دخترم حوصلش سر میره یدفعه صداش رفت بالا ک تو عرضه نگهداری همینم نداری،تو توله سگی و بلد نیستی حرف بزنی و...یا دیشب کباب حسینی پختم برا اولین بار، قبلش گفتم میخوری که بپزم؟گفت آره بعد که سفره رو چیدم گفت ریدم توش،، تو غیر برنج و گوشت هیچی بلد نیستی بپزی و... حسابی خورد بعد گفت بد نبود!هیچوقت نگفته غذات خوبه همیشه میگه بد نیست یا میگه مزخرفه!صبحم گفت تو قیافت قشنگ نیست اصلا😔
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
توام براش فیلم بازی کن جلوش ک نشستی عمیقا برو تو فکر پرسید ب چی فک میکنی بگو دیشب ی خوابی دیدم همش تو همون حال و هوام ی مرد بود عاشقم بود همش ازم تعریف میکرد
خیلی ناراحت میشم و میریزم تو خودم و گلوم درد میکنه،بعد یدفه ناخوداگاه اشکام سرازیر میشن دخترم سه سالشه میفهمه،اومد گفت مامانی بیا پیش من بشین بغضم کرده بود!😔