2777
2789
من دیگ دختر داییمو استخدام کردم که هرچیزی خواستم بخرم نذاره حتی شده ب کتک 😂😂

عه🤣🤣🤣🤣🤣 

منکه از ترسم نه کارت میبرم با خودم نه پول زیاد که نتونم چیزی بخرم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیگ دختر داییمو استخدام کردم که هرچیزی خواستم بخرم نذاره حتی شده ب کتک 😂😂

😂😂😂منم با ابجیم میرم بعد بهش میگم از این خوشم اومده ولی تو اجازه نده بخرم خواهش میکنم😂اونم عمدا میگه خیلی قشنگه و باز من میخرم

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️
 عه🤣🤣🤣🤣🤣  منکه از ترسم نه کارت میبرم با خودم نه پول زیاد که نتونم چیزی بخرم

بدبختی من اینه پولامو بزارم خونه مامانم میفهمه میره قایمشون میکنه ک مثلا پس انداز کنم😂😂😂😂

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
😂😂😂منم با ابجیم میرم بعد بهش میگم از این خوشم اومده ولی تو اجازه نده بخرم خواهش میکنم😂اونم عمدا ...

😂😂دختر دایی من باز خوبه .. من عین گربه شرک زل میزنم بهش میگم تولوخدااااا خیلی جدی میگه دست بهش بزنی دستتو قلم شده بدون😂

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

حالا تو خوبی . من میرم بازار پولی که میبرم مثلا ۳ تا لوازم واجب بخرم . ۱۰ غیر واجب و جینگول مینگول میگیرم بعد میبینم عه پولم تموم شد اصلیه رو نمیتونم بخرم 😁 و برمیگردم تا خرید بعدی 

واینطوره که ۱ ساله میخام یه چیز واجب بخرم و نمیتونم

بدبختی من اینه پولامو بزارم خونه مامانم میفهمه میره قایمشون میکنه ک مثلا پس انداز کنم😂😂 😂😂

خب خوبه دیگه بزار دست مامانت باشه برات جهاز بخره😂😂من باز خونه خودمم هرجا بزارم شوهر نمیتونه پیدا کنه کرم از خودمه لامصب😶هی میرم چیز الکی میخرم☹️

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
خب خوبه دیگه بزار دست مامانت باشه برات جهاز بخره😂😂من باز خونه خودمم هرجا بزارم شوهر نمیتونه پیدا ک ...

من انقددددد دلم میخواد بتونم پس انداز کنم حس خیلی خوبیه

ولی نمیشه لعنتی الان چند ماهیه از خونه بیرون نرفتم پستچی بیچاره هر روووووز داره بسته میاره ینی یه چیپس چیه اونم اینترنتی میخرم اصن معتاد شدم😂😂