2821
2789
عنوان

یعنی این کاربرم دروغ گفت😕😑 بازی با احساسات🚫⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 141 پست
من همون اول نوشتم دروغ میگه چرا باور کردین اون گفت اجازه هیچ مجازی رو نداره ولی اسکرین ازواتساپ گذاش ...

نی نی سایت مجازی محسوب نمیشه؟ 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

مهم نیت شماست عزیزدلم....اینکه دروغ باشه یا نه دیگه به وجدان  طرف مقابل بستگی داره ....بنظرم خی ...

من کمک نکردم، اصلا تو تاپیک نبودم. خودمم معتقدم دوستم کمک کرده، خیر و برکتش رو ببینه. 

کلا خواستم بگم تو سایت سادگی باعث دردسر میشه

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما سادات هستین؟میشه لطفا برام دعا کنید که شوهرم برگرده به زندگی و از طلاق پشیمون بشه؟اسمم زهر ...

ببخشید میپرسم خودمم تو شرایط خوبی نیستم زندگیم لبه تیغه دلیل شوهر شما برای طلاق چیه

اشکالی نداره بله برای مثال گفتم 

ببخشید تو رو خدا، منظورم اصلا شما نبودید. 

حلال کنید😔

وگرنه متوجه منظور شما شدم

من همون اول نوشتم دروغ میگه چرا باور کردین اون گفت اجازه هیچ مجازی رو نداره ولی اسکرین ازواتساپ گذاش ...

پدر من معذرت میخوام خیلی خشنه.... حالا کلمه وحشی رو نمیتونم بکار ببرم چون هرچی باشه پدرمه.....خیلی از پدر و مادرا خشن و بی رحم هستن.‌‌‌.من تایپیک اون خانمو نخوندم.

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
مجازی.رو.جدی.نگیرید#  

خلاصه داستان 😂👌🏻

انقدر غیبت نکنین عزیزان قضاوت نکنین یکی بوده یه حرفی زده رفته حالا شمام کمکش نکردین که انقدر ناراحتین، اسی جان شما دیگه چرا؟ این چه تاپیکیه تازه اونایی که میگن دعاشون کنی رو درک نمیکنم به نظرت با این تاپیک چقدر گناه کردی؟ 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
من کمک نکردم، اصلا تو تاپیک نبودم. خودمم معتقدم دوستم کمک کرده، خیر و برکتش رو ببینه.  کلا ...

چی بکم والا

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
خیلی اب و تابشو زیاد میکرد هی میگفت کتک خوردیم کتک خوردیم منم بهش شک داشتم

من تو تاپیک اول به این شک کردم که روز اول  و ساعات اولیه عضویتش تاپیک زد😂

من اگه کتک بخورم تا یه روز تو شک میرم و از عصبانیت هیچ کاری نمیکنم

من تو تاپیک اول به این شک کردم که روز اول  و ساعات اولیه عضویتش تاپیک زد😂 من اگه کتک بخورم تا ...

حتی تو تاپیک بقیه هم میومد میگفت کتک خوردیم عینک پسرم شکست انگار میخواست همه بفهمن کسی از قلم نیوفته

ببخشید تو رو خدا، منظورم اصلا شما نبودید.  حلال کنید😔 وگرنه متوجه منظور شما شدم

وای عزیزم این چه حرفیه ناراحت نشدم عزیزم خواهش میکنم ،،یچیزم بگم من چن وقته زندگیم خیلی داغونه شاید داغون تر از اون خانم یبارم ی تاپیک برای درد و دل زدم ولی کمک قبول نکردم اونای که پول میخوان مطمئن باشین دروع میگن وگرنه به قول شما نیازمند واقعی عزت نفس داره 

2828
2791
2779
2792