2777
2789
یه مغز  تمیز ک کسیو ن قضاوت کنع ن چیزی  ارامش

ما نمیتونیم کسی رو قضاوت نکنیم چون اصلا با وجوده انسان هم خونیست  ما فقط میتونیم قضاوت خوب بکنیم😍

مثلا یه نفرو میبینی یهو قضاوت بد میاد سراغت همون لحظه یه ویژگی خوب از اون آدم بیرون بکش و شروع کن راجبش فکر کردم

آرامش الهی واست آرزو میکنم ❤💫

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ما نمیتونیم کسی رو قضاوت نکنیم چون اصلا با وجوده انسان هم خونیست  ما فقط میتونیم قضاوت خوب بکنی ...

این تفکر ی عده اس وگرنه ما پریم از قضاوت ها 

قربونتون برم 

تنور دلتون داغ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلامتی ک سالهاست ندارم

سلامتی مثله نفس کشیدن حق الهی و طبیعیه توعه پس اگر نداریش این غیره طبیعیه 💫😍❤

تکه ای از خدا در وجوده توعه روح تو

پس بیرون از وجوده خودت به دنبال سلامتی نگرد سلامتی در وجوده توعه 

راز سلامتی در انکار بیماریست❤😍

تصور کن نور سبز در تک تک سلول های تو جاری میشود و سلامتی کامل در تک تک سلول های تو جاری میشود و جسم تو پاکسازی میشود 😍

😍😍اصلن میدونستی بدن ما هر سال خودش رو جدید میکنه 

روی باور هات کار کن 

سلامت حق الهی توعه و تو به تک تو حق های الهی به راحتی میرسی 😍😍❤❤

این تفکر ی عده اس وگرنه ما پریم از قضاوت ها  قربونتون برم  تنور دلتون داغ

دقیقا ما امکان نداره قضاوت نکنیم مثله اینکه من بگم به فیل‌بنفش فکر نکن خب تو الان خلق کردی فیل بنفش رو

وقتی میبینی قضاوت ها شروع شده سریع یه چیزه خوب بکش بیرون و شروع کن به تشدید و تکرارکردنش بهت قول میدم واست اتفاق میوفته❤❤😍💫💫

سلامتی مثله نفس کشیدن حق الهی و طبیعیه توعه پس اگر نداریش این غیره طبیعیه 💫😍❤ تکه ای از خدا در وج ...

قربونت برم نانازم 

چه متن خوشگلی نوشتی 👌👌👌👌❤❤❤❤❤❤💞💞💞💞💞💞💞💞💜💜💜💜💜🧡🧡🧡🧡🧡🧡💚💚💚💚💚💚💜❣❣❣❣❣

دقیقا ما امکان نداره قضاوت نکنیم مثله اینکه من بگم به فیل‌بنفش فکر نکن خب تو الان خلق کردی فیل بنفش ...

قربونتون برم 

من با اهمیت ندادن ب خیلی چیزا زندگیمو رقم میزنم 

همچنین برای خودتون

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)