2789
ای واااای برف بود ک...من حتی نتونسم تولد بگیرم...

اره برف بود میرفتم پیش مادرم از ده شب پلیس راه انقدر نگهمون داشتن کثافتا تا برف زیاد زیاد شد اگه نمیبستن الکی ی ساعت بعد میرسیدیم فک کن بخاطر ی ساعت ۲۰ ساعت معطل شدم انقدر گریه کردم همسرم ریلکس نسکافه میخورد غذا لقمه میکرد برای خودش 

اره برف بود میرفتم پیش مادرم از ده شب پلیس راه انقدر نگهمون داشتن کثافتا تا برف زیاد زیاد شد اگه نمی ...

رشت اومده بودین؟؟

من رشت هستم..

ای وااای خانوما همش حرص میخورن اقایون عین خیالشونم نیس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره آستانه اشرفیه خونه مادرم ایناس پلیس راه امام زاده هاشم از ده شب نگهمون داشتن ۶ غروب فردا رسیدیم ...

ای وااایییی خداااا

اره یادمه خیلیا تو راه مونده بودن.

خب برف سنگینی هم بود.

ای وااایییی خداااا اره یادمه خیلیا تو راه مونده بودن. خب برف سنگینی هم بود.

اره سنگینن که بود ولی اگه از ده شب نمیبستن بیخود مردم تو راه گیر نمیکردن میگفتن بخاطر ۲۲ بهمن ک راهپیمایی نمیخوایم ترافیک کنن مسافرا وقتی ده رسیدیم امام زاده هاشم شاید یکی دوسانت برف باریده بود انقدر نگهمون داشتن تا کل زمین برف بر داشت ما ۶ صبح با کل بدبختی از اونجا راه افتادیم همه زده بودن کنار شوهرم گفتم توهم بزن کنار میگفت نه رسیدییم استانه شد ۱۲ ظهر اونجا باز گیر کردییم تا ۶ غروب کلا فقط گیر در گیر بود 😄😂 اگه میموندیم روز بعد تر میومدن راه ها باز میکردن ۲۰ ساعت میشد ۴۰ ساعت خوبه بچه کوچیک نداشتیم فقط انقدر بنزین کم اوردن بچه داشتن ☹☹☹

اره سنگینن که بود ولی اگه از ده شب نمیبستن بیخود مردم تو راه گیر نمیکردن میگفتن بخاطر ۲۲ بهمن ک راهپ ...

ای وااای

ولی خب ی خاطره هم شد براتون هااا

من ک باشم اونجور مواقع خندم میگیره و مسخره بازی درمیارم.