2789
بگواون بوسه ازاب ریختن مهمتره

تا باهاش کسی مخالفت میکنه جیغ و داد میکنه،میگه اگه به بچه هام بگم مثلا مبلارو عوض کنید،عوض نکنن ناراحت میشم،بعد با همه قهر میکنه و گوشی رو برمیداره به کل فامیل میگه چی شده😒خدا نجاتم بده،ناهار خونش دعوتیم،خدارو شکر با شوهرم قرار گذاشتیم هفته ای یه بار بریم فقط

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا باهاش کسی مخالفت میکنه جیغ و داد میکنه،میگه اگه به بچه هام بگم مثلا مبلارو عوض کنید،عوض نکنن نارا ...

واقعازندگی کردن باهمچین ادمی سخته مادرشوهرمنم چیی بشه همه روخبرمیکنه اما ما زیادنمیریم  دعامیکنم امروز اذیتت نکنه

وا مگه سفر راه دور میره آب بریزی؟ چه حرفا میزنه مادر شوهرت    

ولی خداروشکر اینقدر به بچه هاش کم محلی میکنه که وقتی من به شوهرم محبت میکنم برای شوهرم خیلی تازگی داره و خیلی وابسته شده،تازه الآن مادرشوهرم یادش افتاده حسودی کنه میگه من اصلا یادم نیست پسرامو بوس کرده باشم

تا باهاش کسی مخالفت میکنه جیغ و داد میکنه،میگه اگه به بچه هام بگم مثلا مبلارو عوض کنید،عوض نکنن نارا ...

هفته یبار زیادنیس؟ماماهی یبار میریم هربارم میرم پشیمون میشم 

هفته یبار زیادنیس؟ماماهی یبار میریم هربارم میرم پشیمون میشم 

آخه عزیزم خونمون 10 دقیقه راهه تا خونشون خیلی نزدیکیم،روزی 20بار زنگ میزنه شوهرم و گزارش میخواد وقتی شوهرم نمیگه پشت سرهم و با صدای بلند همش میپرسه اگرم شمارشو جواب ندیم با گوشی اطرافیان و همسایه ها زنگ میزنه،همشم طلبکاره