2789
عنوان

فوت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست
الهی من بمیرم عزیزم ..خدا رحمتش کنه خیلی سخته منم مادرم فوت شده و مادر بزرگم همزمان

منم مادربزرگم یعنی مادر پدرم ب فاصله چهل روز فوت شد 

راضیم از همه کرده هام😇

مطمئن باش که هر جا که هست میبینتتون من خودم زیاد به خوابم نمیومد فقط امسال اومد خبر بارداریمو قبل اینکه خودم بدونم بهم داد الان دیگه احساس میکنم همیشه منو میبینه و دلم آروم تره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطمئن باش که هر جا که هست میبینتتون من خودم زیاد به خوابم نمیومد فقط امسال اومد خبر بارداریمو قبل ای ...

ولی من خیلی دلم براش تنگ شده دوست دارم ببینمش

راضیم از همه کرده هام😇
مطمئن باش که هر جا که هست میبینتتون من خودم زیاد به خوابم نمیومد فقط امسال اومد خبر بارداریمو قبل ای ...

ای جانم عزیزم...من خیلی داغون شدم.‌.. داغون

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
منم مادربزرگم یعنی مادر پدرم ب فاصله چهل روز فوت شد 

خدا روحشونو شاد کنه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
خیلی درد بدیه واقعا ولی واقعیتش همه میرن

اوهوم ولی ماش من زودتر ازشون میرفتم

اوهوم ولی ماش من زودتر ازشون میرفتم

دور از جون 😔 درد از دست دادن بچه خیلی بیشتر و عذاب آور تره اینجوری داغشون بیشتر میشد. هممون ی روز اومدیم ی روز هم میریم همه به وقتش. از کجا معلوم که اونطرف زندگی بهتر و راحت تری داشته باشیم

دور از جون 😔 درد از دست دادن بچه خیلی بیشتر و عذاب آور تره اینجوری داغشون بیشتر میشد. هممون ی روز ا ...

هعییییییی بخدا بعد از اونا خودم دیگه زندگی نکردم

انشالله که خدا بهت صبر بده 

ممنونم فداتشم همچنین

فدات عزیزم 🌹🌹⁦♥️⁩

وای من شب خواب دیدم بابام رفته بعد این تاپیک ولی تعبیرش بلند شدن عمره خدا بهتون صبر بده و اونایی که موندن واسمون نگه داره

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  
وای من شب خواب دیدم بابام رفته بعد این تاپیک ولی تعبیرش بلند شدن عمره خدا بهتون صبر بده و اونایی که ...

ممنون عزیزم. خداحفظش کنه براتون ایشالله سایش رو سرتون باشه همیشه. قدرش رو بدون بهترین نعمته 🌹🌹😘😘 فدات ممنون 

ممنون عزیزم. خداحفظش کنه براتون ایشالله سایش رو سرتون باشه همیشه. قدرش رو بدون بهترین نعمته 🌹🌹😘😘 ...

خیلی ممنونم  چشم 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی