2777
2789
عنوان

ویار سیگار 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5241 بازدید | 25 پست
بچه ها یدونه بکشم چی میشه؟ ضرر داره واس نی نی؟ دارم کم میارم از فکرم نمیره همش بوش میاد برام. درحالی ...

منم به شدت ویار سیگار دارم البته من قبلش تفننی میکشیدم الان واقعا دلم میخاد یدونه اشکال نداره؟

سلام ،از قبل ازدوجم سیگاری بودم،قبل بارداریم  تا الان که ۵ ماهه شدم سیگار میکشم،هر راهیو بگید برای نکشیدن امتهان کردم،نمیدونم چه غلطی بکنم سیگارو نکشم،همه هم میگن تلاش میکنم ولی نشد که نشد😭😭😭😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام ،از قبل ازدوجم سیگاری بودم،قبل بارداریم  تا الان که ۵ ماهه شدم سیگار میکشم،هر راهیو بگید ب ...

انقد وژدان نداری در برابری بچت مسئولی فردا به دنیا اومد بچه به خاطر سیگار بیماری گرفت روزی صدبار به خودت میگی کاش این گوه رو نمیخوردم،یعنی چی نمیتونم  تو نمیخوایی میفهمس نمسخوایی،اون بچه سالم به دنیا نیاد توباعث وبانیش هستی که یه عمر فقط پشیمونی داری

منم بوی سیگار دوست داشتم دلم میخاست بکشم شوهرم گفت میخای برم بخرم دو تایی بکشیم 🤣 گفتم نه 😱هرگزززززز

ولی از اونجایی که سیگاری نیستیم اصلا امتحان نکردم و سراغش نرفتم 🤣

هر ویاری و که نباید براوردش کرد

سلام ،از قبل ازدوجم سیگاری بودم،قبل بارداریم  تا الان که ۵ ماهه شدم سیگار میکشم،هر راهیو بگید ب ...

سلام عزیزم .بیا روبیکا آیدی بده تا کمکت کنم بدون هیچ جایگزین مخرب