2777
2789
عنوان

چه خبره مجردا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 124 پست
مرسی عزیزم  من یه سوال کلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید  من الان ارشد حقوق دارم وکیل ...

واسه کنکور ۱۴۰۰ باید چاب کتاباتون ۹۹،۹۸،۹۷ باشه

ادبیات میکرو طلایی گاج و موضوعی های نشر الگو

عربی خیلی سبز جامع

دینی خیلی سبز خوبه.میکرو طلایی هم خوبه

زبان مبتکران شهاب اناری

اکانت دست دونفره🤞 مشاور نیستیم دیگه🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه ول کن اونو به یه جلسه دیگه موکول میکنیم الان گیر میدن به ادم و حوا کار به جاهای باریک میکشه

وای اره😂😂😂😂😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
واسه کنکور ۱۴۰۰ باید چاب کتاباتون ۹۹،۹۸،۹۷ باشه ادبیات میکرو طلایی گاج و موضوعی های نشر الگو عربی ...

مچکرم خیلی لطف کردید 

کمک آموزشی ها کفایت می کنه یا کتاب های اصلی هم بخونم؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
یکی الان اومد گفت من دندون پزشکم یکی گفت ارشد حقوقم، باش دیگه چع ربطی به موضوع داشت😅😅😅

من قانون تاپیک را شکستم از استارتر معذرت می خوام ولی من برای اون خانوم که مشاور کنکور بودند توضیح دادم دلیل نداره شما دنبال ربط رشته تحصیلی من و موضوع تاپیک بگردید 

من وقتی سوالم را پرسیدم متوجه اشتباهم شدم از استارتر معذرت می خوام 

دلیل گفتنم برای اون خانوم این بود که بدونند من از فارغ التحصیل های بسیار قدیمی دبیرستانم 

در کل به شما مربوط نبود که چرا گفتم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

استارتر من از شما معذرت می خوام وقتی سوالم را پرسیدم متوجه شدم که نباید می پرسیدم و حداقل باید داخل خصوصی می پرسیدم 

عزیزم واقعا شرمنده ام 

خب شما اینو به استاتر بگو دنبال بحثم نیستم خدافظ

قطعا منم نیستم 

برام اهمیتی ندارید 

شما فرق جدی با شوخیو نفهمیدی 😅

هر هر هر 🙃🙃🙃

لوس#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
استارتر من از شما معذرت می خوام وقتی سوالم را پرسیدم متوجه شدم که نباید می پرسیدم و حداقل باید داخل ...

خواهش میکنم 

اصلا موردی نداشت گلم ما اینجا دور هم جم هستیم که ۴ تا کار و ایده از هم یاد بگیریم ....اتفاقا ناراحت که هیچ خودم هم کامنت هاتون رو دنبال میکردم .....🌹❤

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
خواهش میکنم  اصلا موردی نداشت گلم ما اینجا دور هم جم هستیم که ۴ تا کار و ایده از هم یاد بگیریم ...

مرسی عزیزم 🌹🌹