2777
2789
عنوان

ماه رو دیدین؟🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسی که گذاشتن اینترنتیه برید گوگل سرچ کنید عکس ماه با هاله همین عکس میاد انقد تایپیک الکی نزنید

من همین الان رفتم بیرون دیدم این چه حرفیه که میزنید به چشم خودم اعتماد دارم کافیه برین بیرون و ببینید 

من دیدم چیزی نبود مثل همیشه بود البته به زور از لا به لای ساختمونای اطراف دیدم

جدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خیلی قشنگه واقعا....میگن وقتی اینطوریع بارندگی درراهه البته یه خانم مسن گفت....امادلیل علمی داره

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
عکسی که گذاشتن اینترنتیه برید گوگل سرچ کنید عکس ماه با هاله همین عکس میاد انقد تایپیک الکی نزنید

من خودم دیدم...خودت حرف الکی نزن ما وکل فامیل وآشناهامون دیدیم هنوزم هست

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

یه حاله آبی پر رنگ 😍😍😍

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
من همین الان رفتم بیرون دیدم این چه حرفیه که میزنید به چشم خودم اعتماد دارم کافیه برین بیرون و ببینی ...

دیدم مثل هرشبه اگر  چیزی بود الان اینستا ترکیده بود از استوری این اتفاق