2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 142 پست
عکس ارسال نمیشه چیکارکنم عزیزم 

اگه هفته ۱۵ گفته پسره شک نکن چون بیضه ها بعد ۱۲ هفته تشکیل میشه درصد خطای پسر صفره چون یه چیزی دیده گفته پسره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود بود برا من ۱۱ هفته و ۶ روز گفت دختره الان پسرم بغلم خوابه😍

ولی منو درست گفت دیروز 15 هفتم بود با سونویی که تو مطب دکترم بود ازش خواستم ببینه گفت بش میخوره دختره

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓

من فردا میرم ان تی دعا کنید همه چیزی خوب باشه سالم باشه...دختر باشه🥰🙏🙏

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
واقعا عزیزم میشه علائماتوبگی

ربطی به علاعم نداره من بچه دومم بود 

سر دخترم عاشق ترشی بودم سر پسرم بوی ترشی حالم بد میکرد پسرم عاشق شیرینی بودم

بیزار بودم شوهرم کنارم بخوابه عاشقشم ولی میگفتم بدنت بود میده

اگه هفته ۱۵ گفته پسره شک نکن چون بیضه ها بعد ۱۲ هفته تشکیل میشه درصد خطای پسر صفره چون یه چیزی دیده ...

برام فرقی نمیکنه همین که تنش سالم باشه برام خیلی مهمه بعداز5سال چشم انتظاری ازخدا وحضرت رقیه (س) گرفتم فقط میخوام ازسردرگمی بیام بیرون

ولی منو درست گفت دیروز 15 هفتم بود با سونویی که تو مطب دکترم بود ازش خواستم ببینه گفت بش میخوره دختر ...

همه بچه ها اولش شبیه به دخترن این دکترم گفت کلی مطالعه کردم چون چیزی به عنوان آلت دیده نمیشه میگن دختر بزرگتر که میشه تشکیل پیدا میکنه اکثر بیضه ها هفته ۱۳ تشکیل میشه

ربطی به علاعم نداره من بچه دومم بود  سر دخترم عاشق ترشی بودم سر پسرم بوی ترشی حالم بد میکرد پس ...

من ترش و شیرین برام فرقی نداره فقط دوست ندارم شوهرم بهم بچسبه چون گرمم میشه بدم میادهمین