2777
2789
عنوان

کی تونسته امسال گوهینامه بگیره؟ افعانستانیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6280 بازدید | 275 پست
تو شهر ما اصلا افغان نیست چیزی که تو فضای مجازی دیدمو میگم شما همسرت ایرانیه انتظار داری بت توهین ک ...

من همچین انتظاری ندارم اگر انقدر کوتاه  فکر نفهم بود که باهاش ازدواج نمیکردم  ولی اگر قطعا همچین عقاید چرتی داشت نژاد پرستی  فلان... قطعا بعد ۷سال مفهمیدم   شما نمیدونی بزار بگم روشن شی من قبل ازدواج  از این مورد خودشو خانوادشو  امتحان کرده بودم

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
تو شهر ما اصلا افغان نیست چیزی که تو فضای مجازی دیدمو میگم شما همسرت ایرانیه انتظار داری بت توهین ک ...

مجازی 😏😏من کسایی توی همین  نی نی سایت  دیدم نمیدونن افغان  با کدوم ق نوشته میشه برای خودشون فتفا میدن

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من همچین انتظاری ندارم اگر انقدر کوتاه  فکر نفهم بود که باهاش ازدواج نمیکردم  ولی اگر قطعا ...

فازتون نمیدونم چرا هجومیه

موفق باشین

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
فازتون نمیدونم چرا هجومیه موفق باشین

شما اگر جوابی برای سوال های من ندارین خاهشن از روی تعفریح نیا  پست نزار😑

شما اگر جوابی برای سوال های من ندارین خاهشن از روی تعفریح نیا  پست نزار😑

اینجا یه فضای عمومیه کسی مجبور نیست جواب کسی رو بده

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
اینجا یه فضای عمومیه کسی مجبور نیست جواب کسی رو بده

فضای عمومی ولی برای خانوما😏😏😏

فضای عمومی ولی برای خانوما😏😏😏

شما به جای نژاد پرستی به جنسیت زدگی مبتلایی

قوانین سایت رو بخون

شما به جای نژاد پرستی به جنسیت زدگی مبتلایی قوانین سایت رو بخون

شما لازم نیست به من بگی چیکار کنم  چیکار نکنم جوابتونو میتونستم بدم  ولی نمیخام باهاتون هم کلام بشم

شما لازم نیست به من بگی چیکار کنم  چیکار نکنم جوابتونو میتونستم بدم  ولی نمیخام باهاتون هم ...

حرف منطقی جواب نداره

من که گفتم موفق باشین خودتون ادامه دادین

موفق باشین :)

بیا این تاپیک شاید اطلاعات داشته باشی @دخترافغانستانی    

نه منم اطلاعات ندارم 

زن عموم بدون گواهینامه چند ساله رانندگی میکنه فعلا ک نگرفتنش😐

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
اگر بله  پس موقع من دارم  بزن بزن  میکنم  تو تاپیک  افغان ها که داره بهشون ...

قایم نشدیم ک تگ کن ک ورود کنیم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
آزاده از تعصبات کورکورانه  رها از نژاد خویشتن رو شناختی و بهش احترام گذاشتی

نظر لطفته دوست عزیز😊

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲