2777
2789
عنوان

لعنت به بابام...

374 بازدید | 20 پست

پدر ک نیس یه اشغاله عوضیه زن بازه و خسیس لطفا نگین چرا به پدرت اینجوری میگی چون به عوضی بودن معروفه بین همه...

من میخام ازدواج کنم تحت فشارم تنهایی فشار جنسی ازار اذیت خانواده ۲۲سالمم هس میخام ازدواج کنم ولی بابام میگه تو هنوز زوده واست حتی هیشکیو هم راه نمیده ک حتی بیاد خاستگاری چون نمیخاد خرج کنه میلیاردرم هس بابای نداشتم این شخصم دوسش دارم دوسم داره پول داره ماشین داره همه چی داره گفته من حاضرم فهش بخورم کوچیک بشم ولی میخامت ۱۰بارم بشه میام...من چیکارکنم این پسر ک جیگر منه چیکارکنه ک از مرحله تلفنی بگذره و بابام اجازه خاستگاری بده؟🤔😭😭😭چه روش هاییو بلدین؟؟؟

آخی😢 فقط فشار جنسی😢😢

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

هیچ دیگ اینقد بیاد تا بگیرتت تامام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نمیخواد خرجی کنی برام 

نمیخوام تو اتیش شماها بسوزم

بلخزه که چی الان ازدواج نکنم دوسال دیگه باید ازدواج کنم

من خانواده خودم با ازدواجم مخالف بودن بهشون گفتم اگه میخوایین منو بدبخت کنین خودتونم بی ابرو من در خدمتم

چون سر سفره نه میگم 

اونم راضی شدنووو الان بهترین دوماد دنیا رو دارن😍

شما به پدرت بگو جهیزیه و عقدکنون و هدیه نمیخوام همچین ادمی که توصیف کردی سریع اجازه مراسم میده ولی مواظب باش از چاله به چاه نیفتی در مورد اون اقای جگر که گفتی خیلی دقت کن خیلیییییی.

احساسی تصمیم نگیر 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
باهاش فرار کن🙂

😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😕😕😕😕😕 

امیدوارم فقط شوخی باشه کامنتت

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚