بله که میتونه گلم همه کسایی که درس میخونن یا سرکار میرن با همکار غیرهمجنس حرف میزنن تبادل نظر میکنن ...
بله، طبیعیه که دوطرف باید درجریان باشن، اگر دوستی و صمیمیت معمولیه که اصولا دلیلی برای پنهان کاری وجود نداره. من و همسرم هم همه ی دوستای همدیگرو می شناسیم و بعد سال ها زندگی مشترک با اکثر دوستای همدیگه هم دوستیم.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
انقده بی قانون هم نیست همسر من با کسانی دوست هستند که هم دانشگاهی بودند همکار بودن احوال هم ...
شما درست میگی...ولی نه اینکه یکی از راه نرسیده بیاد مخه یه زن متاهل رو بزنه که آره من تنهامو فلانمو احتیاج دارم به یکی که فقط باهاش حرف بزنم..اینجور دوستی ها ته نداره که....آخرش از اولش روشن تره.....وگرنه دوستی هایی که زیر نظر شوهر یا خانواده باشه ایرادی نداره که
چه میدونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی میکنم :)
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
عزیزم یه چیز بگم و برم، شما الان توی زندگی مشترک هستی یعنی چی یعنی توی همه چی اشتراک دارین پس این حق شوهرته که بدونه با کی دوستی و با کی نیستی، ببین من خودمو مثال میزنم واست، من دانشجوام کار هم میکنم همکار آقا دارم همکلاسی آقا دارم باهاشون حرف میزنم رفع اشکال میکنم، دوست خونوادگی دارم که باهم میگیم میخندیم با حضور همسرشون و همسرم، ولی چیزی نیس که قایمش کنم، توی زندگی مشترک همیشه رو باش عزیزم صداقت چیزیه که درونتو آروم میکنه چیزیه خودت باهاش به آرامش میرسی