2777
2789
عنوان

دوستی یه زن متاهل با یه مرد مجرد ،رو چطور می‌بینید

| مشاهده متن کامل بحث + 6568 بازدید | 182 پست
بله که میتونه گلم همه کسایی که درس میخونن یا سرکار میرن با همکار غیرهمجنس حرف میزنن تبادل نظر میکنن ...

بله، طبیعیه که دوطرف باید درجریان باشن، اگر دوستی و صمیمیت معمولیه که اصولا دلیلی برای پنهان کاری وجود نداره. من و همسرم هم همه ی دوستای همدیگرو می شناسیم و بعد سال ها زندگی مشترک با اکثر دوستای همدیگه هم دوستیم.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
باشه اما اگه شوهرم باهات وارد رابطه نشد و باهات دوست نشد به من ارتباطی نداره بفرست،چون میشناسمش میگم

عزیزم به همچین شوهری که میگی همه جوره پاته و با هیچ کس دیگه وارد رابطه نمیشه خیانت نکن...همون حرف زدن پنهانی با شخص دیگه هم خیانته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان😂😂😂😂😂🤦‍♀️❤یادته منو😂😂🤦‍♀️قربون دعا خوشگلت برم😂😂😂😂🤦‍♀️❤

اره اون شب وارد چت نشدم فقط خاننده خاموش بودم

از ته دلم آرزو کردما

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
انقده بی قانون هم نیست همسر من با کسانی دوست هستند که هم دانشگاهی بودند همکار بودن  احوال هم ...

شما درست میگی...ولی نه اینکه یکی از راه نرسیده بیاد مخه یه زن متاهل رو بزنه که آره من تنهامو فلانمو احتیاج دارم به یکی که فقط باهاش حرف بزنم..اینجور دوستی ها ته نداره که....آخرش از اولش روشن تره.....وگرنه دوستی هایی که زیر نظر شوهر یا خانواده باشه ایرادی نداره که

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
همچنین مهربون جان 🌹💚🌹💚

❤❤❤

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سلام عزیزم هر ساعت دعات میکنم بابت ترک پا 💚🌹

به منم بگو منم ترک پا دارم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
خب همسرم نمیشناسش،ولی من با اون آقا همکار بودیم،پیمانکار شهرداری ام

همسرتون بشناسه بهتره

اگه زنگ زدن یا پیغام دادن طوری نباشه که جلوی همسر جواب ندید 

رابطه خوب اونیه که جلوی مردم و همسر و توی خلوت تغییر نکنه 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

عزیزم یه چیز بگم و برم، شما الان توی زندگی مشترک هستی یعنی چی یعنی توی همه چی اشتراک دارین پس این حق شوهرته که بدونه با کی دوستی و با کی نیستی، ببین من خودمو مثال میزنم واست، من دانشجوام کار هم میکنم همکار آقا دارم همکلاسی آقا دارم باهاشون حرف میزنم رفع اشکال میکنم، دوست خونوادگی دارم که باهم میگیم میخندیم با حضور همسرشون و همسرم، ولی چیزی نیس که قایمش کنم، توی زندگی مشترک همیشه رو باش عزیزم صداقت چیزیه که درونتو آروم میکنه چیزیه خودت باهاش به آرامش میرسی

عزیزم چرا فکر می کنید همه متاهل ها بد هستند  و سریع به قکر رابطه انجوری برقرار کردن هستن  ...

من نمیگم بد هست اما دید بقیه چی همسران 

حالا تو بیا وبگو بین ما چیزی نبوده .

من باچشم های خودم دیدم خانم واقا باهام مشورت میگرفتن تاحالا یک بار هم همو ندیدن اما باعث طلاق شده

.اما ریسکه این کار

عطر کلمه های او،عطرگل یاس ،محکوم ام میکرد ادامه دهم آرام ادامه می دادم...A🪻🌱

امام علی یه حدیثی دارن ک میفرمایداحمق ترین مردم کسی است ک خودرادرشرایطی قراردهدک دیگران به اوتهمت بز ...

من فکر می کنم ایشون خودش هم میدونه کارش اشتباهه ولی دنبال گرفتن تایید از دیگران هست تا وجدانش را ساکت کنه

من فکر می کنم ایشون خودش هم میدونه کارش اشتباهه ولی دنبال گرفتن تایید از دیگران هست تا وجدانش را ساک ...

نه 

میدونم کارم اشتباهه،شما باهوشی ،دنبال سرزنش شدنم

نصفشو درست گفتی

عزیزم چرا فکر می کنید همه متاهل ها بد هستند  و سریع به قکر رابطه انجوری برقرار کردن هستن  ...

ما براساس تجربیات و دیده هامون نظر میدیم و متاسفانه طبق بقیه کامنتا اینجور روابط زیاد صحیح نیست

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
من فکر می کنم ایشون خودش هم میدونه کارش اشتباهه ولی دنبال گرفتن تایید از دیگران هست تا وجدانش را ساک ...

کسی تایید نمیکنه....مگر اینکه همسرش اطلاع داشته باشه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)