2777
2789
عنوان

چینی فله‌ای جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 2377 بازدید | 24 پست
به نظرت فله‌ای چینی باشه بد نیس سنگینه یا آرکوپال خوبه؟

فله ای والو اگر یه طرح باشن ن بد نیس

ولی به نظرم شمو همون ی دوتا دست کافیه با یک دوتا ارکوپال 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
سنگینه آخه  ظروف یه دست خوبه اینجوری لنگه به لنگه نیس مثلا به جای همشون آرکوپال باشه؟

چرا خوبه ک همشون ی جور باشن 

ولی خب شما ۹ دست چینی داری فوقش ۴ دستشو پیش مهمون میاری و استفاده میکنی ک میتونی مهمونات در حد ۲۴ نفر بودن ست چهار گوشاتو بیاری 

کمتر از ۱۸ نفر بودن اون یکی ۳ دست ک گرد هستن رو بیاری

تنوع هم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما زیاد این دعارو خوندیم نتیجه نداش

از کجا میدونید ؟الان ک داری ازدواج میکنی حتما اثرات این دعاست 

من دوستم بعد ۲ سال خودم بعد ۴ ماه دوست دیگم بعد ۱/۵نتیجه گرفتیم عزیزم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
از کجا میدونید ؟الان ک داری ازدواج میکنی حتما اثرات این دعاست  من دوستم بعد ۲ سال خودم بعد ۴ م ...

ازدواج نمیکنم عزیزم فقط جهیزیه رو مادرم میخره

عاشقه زندگی کردنم🤩
ازدواج نمیکنم عزیزم فقط جهیزیه رو مادرم میخره

پس هروقت قسمت باشه ازدواج میکنی 

شما این دعارو باید با تمام نیت بخونی عزیزم 

من ک اثرات و نتیجه هاش رو دیدم شماهم واقعا با ایمان بهش بخونش و نتیجه رو میگیری ان شاءالله

دست مامانت درد نکنه  ولی معلومه خورده ریز برات زیاد میخره بگو به جای این همه سرویس چینی تکه تک ...

اونارو قبلا خریده عزیزم الان خورده ریزارو میخره

عاشقه زندگی کردنم🤩