2777
2789
عنوان

شام چی دارید،، 😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 109 پست

من امروز حالم خوش نیست چیزی درست نکردم ظهر هم تنها بودم شوهرم خونه مادرش بود امشبم از بیرون یه چیزی میگیریم اگه شوهرم اومد اگه نیومد هم چیزی نمیخورم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
واو همونه دیه الان

گفتم اب ببندی زیاد شه🤣🤣🤣

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ اخ اره اصلا اون تیکه های کرفس میاد زیر دندونت ی حالی میده .واییی من غش کردم

😍😍😍وای منم 

شیطونه میگه برم درست کنماا

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

ریا نباشه قرمه سبزی رو گازه  

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
خخخخ خدا نکشدت 😜

🤪🤪

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
😁😁😁الهییی منم میخوام واسه فردا سوپ بزارم ولی همچین حسی دارم اقا جدااا چرا اکثرا کرفس دوس ندارن ...

منم عاشقشم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ن شوهر من اصلا نمیخوره میگه برای خودت درست کن تنهاییم مزه نمیده

بیا پیش خودم درست میکنم باهم بخوریم 🤗

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن