2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالت تهوع نداشتم چی😂

عزیزم اشاره کردم ک همش حرفه و میگن! تو فامیلای ما ۳نفر حامله بودن هم‌زمان هرکدومشون علایمشون یجور بود یکیش فقط ترش میخورد یکیش شیرین یکیش اصلا انقد حالش بد بود و حالت تهوع داشت هیچی نمیتونست بخوره بچه هر۳تاشون هم پسر شد! 

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

انشالله هر چی خدا بخواد

انشالله

البته اگه ویارت خیلی اذیتت میکنه اینبار که رفتی دکتر بگو دوتا سرم و امپول تقویتی و امپول ضد تهوع برات بنویسه یعنی بعد زدن دوتا سرم اینگار دوپینگ کردی 

من انقدر حالم بد بود حتی تو ازمایشم نشون داده بود کتون دارم که برای خستگی و حالت تهوع شدیدم بود دکتر برام نوشت الان یه هفته س شکر خدا خیلی خیلی خیلی خوبم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چ جالب ایشالا همه نی نیا سالم باشن همین

ایشالا بچه شما دختره یا پسر؟ حالا شما یکم از علائم‌هاتون رو میشه بگین چون من خودمم باردارم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

ایشالا بچه شما دختره یا پسر؟ حالا شما یکم از علائم‌هاتون رو میشه بگین چون من خودمم باردارم

به سلامتی معلوم نشده هنوز ایشالا چهارشنبه.من علائمم سینه درد تکرر ادرار جوش اینا ک اصلا ندارم تهوعم ک از اول نداشتم احساس پر مویی میکنم

همه کسم دخترم❤