2777
2789
حالا خوشگلی رو بیخیال چون من فقط دیدم درست در اومده  ولی هوش  ربط داره

دقیقا عزیزم من سوال کردم چه تجربه ای دارید چون زیبایی ارثیه بعضی دوستانم لطف داشتن 

اینکه بگیم نه زشت میشه و هوش کم واقعا قشنگ نیس تو این حالت 

من و همسرم چهره ی خوبی داریم همینطور خانواده ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همه چی رو بیخیال اسی به من میگه مدل صحبتت خوب نیست😂😂😂

اینم بیخیال بابا اشکال نداره

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
دقیقا عزیزم من سوال کردم چه تجربه ای دارید چون زیبایی ارثیه بعضی دوستانم لطف داشتن  اینکه بگیم ...

برا ویار بدت قرص... نخور ک خدای نکرده رو جنین تاثیر نذاره چون هیچی حالت تهوع... قط نمیکنه 3 یا4 ماهگی خودش قطع میشه  البته بعض

یام تا 9ماهگی دارن

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
برا ویار بدت قرص... نخور ک خدای نکرده رو جنین تاثیر نذاره چون هیچی حالت تهوع... قط نمیکنه 3 یا4 ماهگ ...

اهان راستی تا کی ادامه داره من خودم تغذیه خوندم ولی عاجزشدم از این حالت 

اهان راستی تا کی ادامه داره من خودم تغذیه خوندم ولی عاجزشدم از این حالت 

دقیق برا خودم یادم نیس یا5 ماهگی بود یا 4 ماهگی تموم شد 

واقعیتش منم چند هفته ای هست که گوش شیطون کر شرایطم بهتر شده 

تجربه هایی که من خودم فکر می کنم باید زودتر کشف و رعایت می کردم 

شما به هیچ عنوان معده رو خالی نگه ندار 

آجیل تهیه کن و هر چند ساعت یکبار بخور

وعده های غذایی ت بیشتر کن و کم حجم تر بخور 

ماما من توصیه کرد  قرص نخورم و از سیرابی استفاده کنم 

غذاهای پرچرب و از خوردن سس پرهیز کن

من به بو حساس بودم و یهو بالا می آوردم از طرفی هم ضعف داشتم ولی ریز ریز خوردن به نظرم کمک می کنه 

با دکتر هم مشورت کن اگر استفراغ داری از مکمل استفاده کنی من پزشکم مکمل رو برای من زودتر شروع کرد بخاطر ویار 

این حالت ها می گذره و طبیعی هست و یه جایی قطع میشه نگران نباش دوست عزیزم 

ممنون عزیزم از تجربه قشنگ و حال خوبی که دادید حال دلتون خوب 😘

ممنونم💞😘