2777
2789
عنوان

بابام نذاشت جوونی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست
جای من بودی چیکارمیکردی نمیذاره تاسرکوچه هم تنهابرم!!!!

من قبول ندارم طرز فکر بعضیارو ولی خدایی بددوره ای شده اونام حق دارن نگران باشن ،مردا چیزایی میبینن و میشنون که ماها واقعا سر سوزن خبر نداریم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا صاف میری میزاری کف دستش تو الان دیگه متاهلی بگو شوهرم میاد دنبالم الکی

هه اخه شوهرم جایی نیست ک بیاد دنبالم بیاد دنبالم شب میاد میمونه خونمون بابام اینارو میدونه برا همون سختمه

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  

بذار پای نگرانیش... میخوای بری جایی بهش بگو همه چی امن و امانه مثلا بگو دقیقا کجا میری و تا کی برمیگردی 

این نگرانی ها ربطی به مذهبی بودن و متعصب بودن نداره... نمونشو خودمون داریم دختره خیلی راحت میگرده ولی باباش خیلی حساسه اصلا مذهبی نیستن 

چون جامعه به شدت خراب شده

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
تا تعریفت از جونی کردن چی باشه ولی اینو درست گفته که با فامیل یا دوستای مجرد یا متاهل رفتو امد زیاد ...

میدونم راست میگ اخه ما میخوایم دخترانه بریم وگرنه من شوهرم کلی دوست داره ک خودشم دوست نداره باهاشون رفت  اومد کنیم فقط یبار رفتیم ی جزوه گرفتیم از دوسش 

بذار پای نگرانیش... میخوای بری جایی بهش بگو همه چی امن و امانه مثلا بگو دقیقا کجا میری و تا کی برمیگ ...

دقیقا همینطوره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بذار پای نگرانیش... میخوای بری جایی بهش بگو همه چی امن و امانه مثلا بگو دقیقا کجا میری و تا کی برمیگ ...

اینا نگرانی نیست از نظر من نگرانی اینه ک بگه وقتی میری مراقب خودت باش ببین بابای من فک میکنه الان اینارو میپیچونم میرمئ سر قرار با ی پسر درک نمیکنم فازشو

منم نمیذراه حتی بعد تاهلللل علت ازدواجم محدودیتای بابام بود وگنه کجا بهتر از خونه بابا

منم عقدم عزیزم پرازمحدودیت ولی دنیارو سخت نمیگیرم به خودم!!حتی نمیذاره ماه به ماه شوهرموببینم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
اگه پسر بودی میتونستی تنها بری🚶🏻‍♀️

خخخ اره پسرا که ازادن هعی من کناراومدن دارم با یه سری حرقاخودموقانع میکنم که پدرم مواظبمه بیرون پرازگرگه نمیخاد ناموسش لکه دارشه وخلاصه!

منم عقدم عزیزم پرازمحدودیت ولی دنیارو سخت نمیگیرم به خودم!!حتی نمیذاره ماه به ماه شوهرموببینم!

اهل کجایی ما کطرفمون رسم نیست نذارن شوهرو ببینی ولی در کل دوست ندارم یا مثلا این عقیده ک چرا تو عقد حامله شدی من نه هاااا کلی میگم اخه از غریبه ک حاملهههه نشده شوهر لنتیششش

من قبول ندارم طرز فکر بعضیارو ولی خدایی بددوره ای شده اونام حق دارن نگران باشن ،مردا چیزایی میبینن و ...

دقیقاپدرم بیشتربخاطرهمون نمیذاره دیگه نامزدشدم بدترمیگه نمیذارم تنهایی بره خدایی نکرده اتفاقی بیفته ابروی خونوادمون میره ناموسم لکه دارمیشه بیرون پرازگرگ هس!

خخخ اره پسرا که ازادن هعی من کناراومدن دارم با یه سری حرقاخودموقانع میکنم که پدرم مواظبمه بیرون پراز ...

ناموس اونوقت با چی لکه دار میشه؟

برا اینکه ناموس پدرتون لگه دار نشه خودتونو محدود میکنین:)؟

دختر ناموس کسی نیست انسانه قشنگم❤

اهل کجایی ما کطرفمون رسم نیست نذارن شوهرو ببینی ولی در کل دوست ندارم یا مثلا این عقیده ک چرا تو عقد ...

ارومیه!پدرم کلانمیذاره دخترتنهایی جایی بره!

کاش وقتی مردی دختر دار میشه براش کلاسهای توجیهی بذارن مادرتون باید نقش پررنگتری ایفا کنه اگه ی بیرون رفتن رو حق شما نمیدونه چرا اجازه ازدواج داد بهت؟ چطور انتظار داره همسر و مادر باشی؟؟؟؟؟؟؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

کاش وقتی مردی دختر دار میشه براش کلاسهای توجیهی بذارن مادرتون باید نقش پررنگتری ایفا کنه اگه ی بیرون ...

دقیقا کاش برای ما دخترا بیشتر وقت میذاشتن ب جای محدودیت ک عقده خیلی چیزا رو دلمون نمونه