2777
2789
عنوان

کادوی تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
باورت میشه همین 3تا تیکه جنسی که واسش خریدم بهترین هاشو واسش برداشتم

اخی عزیزم چ خواهری  پس بسه شه دیگه😁😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا هدفون هم خیلی دوست داره ایشاالله براش میخرم اگه بتونم ممنون از نظرت

خواهش قربونت😘تولدشم مبارک انشالله همیشه  با هم خوب باشید😍

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
از لحاظ قیمت اره بسه دیگه.. اما کلاسور رو به عنوان کادو نمیگرفتی😕 یه چی واس خودش...ن واس درسش🙄

میخواستم واسش کلاه و شال گردن بگیرم بهش گفتم چه رنگی میخوای گفت طوسی .2جا رفتم رنگ طوسی رو تموم کرده بودن

کلاسور رو یهو دیشب به فکرم رسید براش بخرم

میخواستم واسش کلاه و شال گردن بگیرم بهش گفتم چه رنگی میخوای گفت طوسی .2جا رفتم رنگ طوسی رو تموم کرده ...

اخه میدونی مثل اینه ک برا مامانت روز مادر قابلمه بگیری یا لیوان😐

باز اشکال نداره براش تا چند سال میمونه و به یادت میوفته...باز بهتر از کلاه و شال گردنه😐🤦🏻‍♀️😄

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..
اخه میدونی مثل اینه ک برا مامانت روز مادر قابلمه بگیری یا لیوان😐 باز اشکال نداره براش تا چند سال م ...

😍😍😍😍😍😍

نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی تو تهران مدشده خانوم ها کلاه و شال گردن سرشون میکنن😂😂😂😂😂

ممنون از نظرت

😍😍😍😍😍😍 نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی تو تهران مدشده خانوم ها کلاه و شال گردن سرشون میکنن😂😂 ...

اها😄

اره اونا خوشگله...من یه چیز دیگه تصور کرده بودم🤦🏻‍♀️😂

من اصفهانم

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..