2777
2789
عنوان

کادوی تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
باورت میشه همین 3تا تیکه جنسی که واسش خریدم بهترین هاشو واسش برداشتم

اخی عزیزم چ خواهری  پس بسه شه دیگه😁😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اتفاقا هدفون هم خیلی دوست داره ایشاالله براش میخرم اگه بتونم ممنون از نظرت

خواهش قربونت😘تولدشم مبارک انشالله همیشه  با هم خوب باشید😍

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
از لحاظ قیمت اره بسه دیگه.. اما کلاسور رو به عنوان کادو نمیگرفتی😕 یه چی واس خودش...ن واس درسش🙄

میخواستم واسش کلاه و شال گردن بگیرم بهش گفتم چه رنگی میخوای گفت طوسی .2جا رفتم رنگ طوسی رو تموم کرده بودن

کلاسور رو یهو دیشب به فکرم رسید براش بخرم

میخواستم واسش کلاه و شال گردن بگیرم بهش گفتم چه رنگی میخوای گفت طوسی .2جا رفتم رنگ طوسی رو تموم کرده ...

اخه میدونی مثل اینه ک برا مامانت روز مادر قابلمه بگیری یا لیوان😐

باز اشکال نداره براش تا چند سال میمونه و به یادت میوفته...باز بهتر از کلاه و شال گردنه😐🤦🏻‍♀️😄

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..
اخه میدونی مثل اینه ک برا مامانت روز مادر قابلمه بگیری یا لیوان😐 باز اشکال نداره براش تا چند سال م ...

😍😍😍😍😍😍

نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی تو تهران مدشده خانوم ها کلاه و شال گردن سرشون میکنن😂😂😂😂😂

ممنون از نظرت

😍😍😍😍😍😍 نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی تو تهران مدشده خانوم ها کلاه و شال گردن سرشون میکنن😂😂 ...

اها😄

اره اونا خوشگله...من یه چیز دیگه تصور کرده بودم🤦🏻‍♀️😂

من اصفهانم

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..