2777
2789
عنوان

بیاین مشورت ❤️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 31 پست
يعني ميخواي بخاطر اينكه يك سال بيكاري كل زندگيتو درگير كني؟😅

نه زندگیمم یکنواخت شده و تابحال هیچ پسری تو زندگیم نبوده یکمم احساس نیاز میکنم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
حتما حتما اول بروسرکار چون اگه اول ازدواج کنی ممکنه شرایطی برات پیش بیاره متاهلی که نتونی بری سرکار ...

من متاهل هم ک بشم اون 2 سال طرح رو باید برم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کارم طرح وزارت بهداشته ک 2 سال طول میکشه  و من میشه 27 سالم دیر نیست؟

ببین همه میگن که ما تا چهل سالگی همون جووهی بیست سالگیمونو داشتیم. اصلا دیر نیست واسه هیچی. تو اگه لولت بالا باشه آدمای بالاتری میان چه بسا یکی هم توی محل کارت پیدا کردی😂

واقعا حس میکنم ازدواجم وقتشه  اما وقتی نظرات نی نی سایتیا رو میخونم میترسم میگم بذا بیشتر مجرد ...

هرکسی ی چیزی میگه مهم خودتی.  فردا معلوم نیست زنده باشی یا نه خدایی نکرده.  پس از زندگی لذت ببر . بزار طعم متاهلی رو هم بچشی  زندگی ارزش نداره خودتو پیر کنی عشق و حال کن دونفره  

واقعا حس میکنم ازدواجم وقتشه  اما وقتی نظرات نی نی سایتیا رو میخونم میترسم میگم بذا بیشتر مجرد ...

نه دیگه برای مجردی بسه متاهلی هم خوبه تا جونی باید لذت عشق و تاهل و تجربه کنی بیشتر انرژی داری ولی اگه اونطور که خودت گفتی با یک سال تاخیر میشه بری سرکار بنظرم بروسرکار یا نامزد بمون اون یکسالو بعد عروسی بگیر

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
ببین همه میگن که ما تا چهل سالگی همون جووهی بیست سالگیمونو داشتیم. اصلا دیر نیست واسه هیچی. تو اگه ل ...

مامانم میگه خیلی از دخترایی که شرایطشون خوب بوده همینجور موندن چون سنشون رفته بالا 😐

کلا خودم اینجوری فک نمیکنما اما اون میترسونه منو 😂

نه دیگه برای مجردی بسه متاهلی هم خوبه تا جونی باید لذت عشق و تاهل و تجربه کنی بیشتر انرژی داری ولی ا ...

آره راست میگی

مخصوصا ک من خانوادم اهل گردش و مسافرت نبودن و تو دلم مونده

الان یکی از بچه ها چیز خوبی گفت

گفت خواستگار راه بده اما عجله نکن آروم و پخته انتخاب کن 

کارم طرح وزارت بهداشته ک 2 سال طول میکشه  و من میشه 27 سالم دیر نیست؟

به هیچ عنوان دیر نیس

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
مامانم میگه خیلی از دخترایی که شرایطشون خوب بوده همینجور موندن چون سنشون رفته بالا 😐 کلا خودم اینج ...

خودت که میگی اعتقادی نداری. خدایی این حرفا خاله زنکه خودتو ببر بالاتر تا بالاتر گیرت بیاد

تو همین سایت چندین بار دیدم تاپیکایی که بخاطر پول و اینا آویزون شوهرشونن نه میتونن طلاق بگیرن نه هیچ ...

والا آدم میترسع از ازدواج وقتی میاد این سایت 😪

خودت که میگی اعتقادی نداری. خدایی این حرفا خاله زنکه خودتو ببر بالاتر تا بالاتر گیرت بیاد

آره ولی تنها مشکلم میدونی چیه 

اینکه خانوادم اهل تفریح و گردش و اینا نبودن و نیستن

من تابحال خانوادگی رستوران و.... نرفتم تو دلم مونده دلم میخواد ازدواج کنم این چیزا رو تجربه کنم

آره ولی تنها مشکلم میدونی چیه  اینکه خانوادم اهل تفریح و گردش و اینا نبودن و نیستن من تابحال ...

اره میفهمم چه بد. منم یسری چیزارو تجربه نکردم نه حالا تفریح و اینا ولی به خودم قول دادم که اگه روزی خانواده ای تشکیل دادم حتما همه کم و کاستی هایی که خودم داشتم و برطرف کنم ندارم هیچکس تجربشون کنه. راهش زود ازدواج کردن نیست راهش انتخاب ادم درسته تو شرایط مناسب که ثمرش میشه یه ازدواج موفق که میتونی توش شاد باشی و همه چیزو تجربه کنی