2777
2789
عنوان

کمک بیت رهبری به دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 49232 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب، یه بار میدن یا هرماه؟؟ 😁

اون ۲۰ تومن کجای اون بچه هارو میگیره هرماه عمرا 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
امپولم زدم hcg 

امپول رو چند وقت زدین?,هرروز ?

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

امپول رو چند وقت زدین?,هرروز ?

نه یبار دهتا قرص و ازروز سوم پریودم روزی دوتا خوردم روز ۱۴امپول و زدم ۱۲ساعت بعدش نزدیکی داشتم.. از روز امپولم ۱۵روز بعدش تست بارداریم مثبت شد... مشکلیم نداشتم فقط دوقلو میخواستم

خدایا شکرت. خودت مواظب گلدخترهام باش 🙏

منم دوقلو دارم دستم خالیه میشه دقیق راهنماییم کنی

یه نامه بنویس از طرف همسرت ب رهبر تایپی باشه چه بهترتوش شرایط زندگیتو یکم با پیاز داغ بنویس با کپی مدارکتون و شماره تماس ببر پست بفرست ب بیت رهبری

منم دوقلو دارم دستم خالیه میشه دقیق راهنماییم کنی

بعد انشالله ی پیام میاد میری تو سایت مدارکوتکمیل میکنی ازیکماه تا سه ماه طول میکشه پیام بدن

بعد انشالله ی پیام میاد میری تو سایت مدارکوتکمیل میکنی ازیکماه تا سه ماه طول میکشه پیام بدن

فقط من نمیدونم چجوری بفهمم بهم تعلق گرفته کسی نمیدونه چقد زمان میبره واریز کنن