2777
2789
عنوان

عزیزم...

92 بازدید | 10 پست

عزیز دلم تو هر دهه ایی هزار جور آدم متفاوت هست و نمیشه کلی در نظر گرفت بگیم کله یه دهه بدن یا مثلا میگن دهه ۶۰ و ۵۰ کلی سختی کشیدن واقعا چه سختیی؟ سختیو بچه های الان میکشن با اعصابای الان موقعیت جامعه و اقتصادمون هیچی ندیدیم هزار تا بلاهم دیدیم کله جوونیمون داره میره آیندمونم که هیچی... همه عصبی همه پرخاشگر یکم فکر کنید بعد حرف بزنید نسل های الان خیلی چیزارو میدونن و دارن پیشرفت میکنن خداروشکر جلوی هر ناحقیی کوتاه نمیان و حرفشونو میزنن بچه های الان نابرابری مرد و زن و میفهمن بیشتر اهمیت میدن و خیلیییی چیزای دیگه...

اتفاقا من فکر میکنم بچه های دهه هشتادی و نسل های بعد بهتر میتونن بچه تربیت کنن و آینده ی بهتری خواهیم داشت!

و فکرم میکنم بچه های نسل جدید تلاشگرن مخصوصا دختراش قویین و فکر و ذهنشونو نمیزارن پای جاری بازی و خواهرشوهر چی گفت مادر شوهر چیشد🤷‍♀️🤷‍♀️

بازم این نظره منه شایدم اشتباه کنم☻

بسه#  

@shimaw  

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ منو تگ نکنیا هشتادی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
میشه بس کنید عزیزم؟

بله عزیزم ما که حرفی نزدیم شما گفتید ماهم گفتیم که متوجه بشین🌱

وگرنه کسی که خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده بخواب رو نه🙂

موفق باشی عزیزدلم

بله عزیزم ما که حرفی نزدیم شما گفتید ماهم گفتیم که متوجه بشین🌱 وگرنه کسی که خواب رو میشه بیدار کرد ...

من قصدم این نبود که بخوام بحث درست کنم

بهتره ادم تو مجازی هم  حرفی نزنه .دیگه شرایط اینجوریه.شما هم

شما به من نمیگین چیکار کنم عزیز دلم🌱 #سوخته 🎀

شته بابا #‍ سوخته 😆😆😆😆 باشه هشتادی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
من قصدم این نبود که بخوام بحث درست کنم بهتره ادم تو مجازی هم  حرفی نزنه .دیگه شرایط اینجوریه.ش ...

کلا اینجوری حرف نزنه بهتره شخصیت خوده آدم میاد پایین 

ولی ما به بزرگ تر ها و نظرشون احترام میزاریم🙂🙂🙂🌱

خواهش میکنم اوناهم بزارن

موفق باشی 🎀