2777
2789
عنوان

خواهرم سیم کارت تازه خریده بود داداشم شمارشو نداش

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جریان چیه شمابگو

میگه خواهر ۹ سالش سیم کارت خریده رفته بصورت ناشناس به برادرش که جریان دوست پسرش میدونه که اسمش امیر حسینه ...خواهر ۹ سالش خودش امیر حسین معرفی کرده و میخواسته خودش بزار جا دوست پسر سابق خواهرش ...میخواسته شر بپا کنه .اینم سر به زنگاه رسیده و ختم بخیر شده .اخه بچه ۹ ساله اینقدر فتنه

😁😁😁😁😁😁من فهمیدم

الان که دوباره خوندم فهمیدم 

با اجازه اسی

اسی با کسی دوست بوده بنام امیر حسین داداش اسی متوجه میشه و سیم کارت اسی رو میشکنه

اسی یه خوهار ۹ ساله داره که از جریان دوستی اسی با خبر بوده

خواهر اسی سیم کارت میخره و باهاش به داداشش پیام یده که من امیر حسینم و میخواسته بگه چرا سیم کارت اسی رو شکستی که دیگه اسی میرسه🤭🤭🤭🤭🤭

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز