2777
2789

زیاد 😐😐😐ارتفاع. همه جانداران غیر انسان. وقتی سرمامیخورم بینیم کیپ میشه حس میکنم خفه میشم از ترس نمیخوابم.تونل توحیدم یکی از فوبیاهامه میرم توش تا خروج حس میکنم نفسم بند میاد. 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارمولک با حاله

دوستم میگیره دستش 😰😰😰

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
نمیتونم بخوابم اگه نور باشه

من یبار رفتم دستشویی با نور اطاق خواب دستشویی روشن بود خلاصه ما نشستیم یهو بچه ها برق خاموش کردند من اینقدر جیغ زدم نمیتونستم بلند شم برق خود دستشویی روشن کنم