2777
2789
تو از کی دلخوری

از اونی ک باعث ازدواج مامانو بابام شد 

از بابام 

از خونواده مامانم (به جز خود مامانم) 

از خدا...

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میفهممت❤️

این ارزوی هر شب منم هست😔

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

منم خیلی دلم گرفته امروز همش کارم گریه بود گفتم خدایا ای کاش من بمیرم یکم قدر بدونه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

امام زملنوصدابزن ازته دل خودش دستتومیگیره شک نکن. یافارس الحجازادرکنی یااباصالح المهدی ادرکنی یااباالقاسم ادرکنی ادرکنی ولاتدعنی فانی عاجز ذلیل 70مرتبه بگو انشا.. که مشکلت حل میش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است حالا که حالت و نمیفهمم خب شب خوش💛

عزیزم قصد بی احترامی نداشتم..یک شعر بود خوو تو چ میفهمی از حال من ریشه زندگیم خشکید...و..

💖💖💖مرسی..من دیگ خیلی کمرم خم شده

دوام بیار عزیزم، تنها اتفاقی که واست میفته قوی تر شدنته

چند وقت دیگه که ببینی روزای سختتو گذروندی ‌تنها چیزی که برات میمونه افتخار به خودته که این روزا رو گذروندی

شک ندارم اگه تا حالا دق نکردم لطف خدا بوده💖💖💖

پس اگر بیشتر به خوشبختی نیاز داری بیشتر به خدا نزدیک بشو فقط حواست باشه ازش سو استفاده نکنی قشنگ خانوم 

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود
مشکللت زیاد بی محلی همسر حال خراب ...یکی نمیگه ک من دل دارم خووو

ناشکری نکن عزیزم. هرچی که داری راضی باش بهش. وخداروهزارمرتبه شکرکن وهمیشه فکرکن میتونسته بدترازینم باش. من خودم ی کم ناشکری کردم الان دارم چوبش میخورم هفت ماهه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم