2777
2789
عنوان

ختم یاعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 90 پست
۱۰۰مرتبه برای حاجتروایی @آناعشق     @الناخانووووووم     @sar_be_hava   ...

ممنونم گلم🙏❤ حاجتت روا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱۰۰تا ب نیت حاجت روایی همه اونایی ک تو این تاپیکن...ان شالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشین 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
100 مرتبه به نیت حاجت دل @مائده6525221   @مامانبزرگپانیذ   @موناآزادی   @ra ...

ممنونم عزیز دلم ، حاجت روا بشی ان شاالله ❤️

منم ۱۰۰ مرتبه میخونم به نیت سلامتی و حاجت روایی شما و استارتر عزیز و همه شرکت کنندگان و خودم و عزیزانم 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

۱۰۰

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

14تا به نیت همه عزیزان شرکت کننده و استارتر عزیز

التماس دعا دارم برای دختر 3ساله ام 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
100 مرتبه به نیت حاجت دل @مائده6525221   @مامانبزرگپانیذ   @موناآزادی   @ra ...

200تا من ذکریاعلی میگم به نیت خدابده حاجت همه وهمه مخصوصا خوشبختی آناعشق واستارتر عزیز.....آمین یاعلی مدد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
100 مرتبه به نیت حاجت دل @اعتصامی     @baharr_76   @لبخندنگاه     ...

سلام عشقم ممنونم ازت🙏😍

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
ممنونم عزیز دلم ، حاجت روا بشی ان شاالله ❤️ منم ۱۰۰ مرتبه میخونم به نیت سلامتی و حاجت روایی شما و ...

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
200تا من ذکریاعلی میگم به نیت خدابده حاجت همه وهمه مخصوصا خوشبختی آناعشق واستارتر عزیز.....آمین یاعل ...

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 

ممنونم عزیزم ، همچنین مهربونم 🌹❤️😘🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت