2777
2789

خانماا چیکا میکنید ک‌پنیر  تو‌لازانیا وپیتزاتون‌حسابی کش میاد 

من هرچی پنیر میریزم اینطور نمیشه روش اب هم پاشیدم تاثیر نداشت

چندروز پیش دختر عموم‌پیتزا درست کرد اصلا نمیشد تیکه هاش و‌جدا کرد انقدکه‌کش‌میومد‌روم‌نشد بپرسم ازش

بپرس ازش بیا ب منم بگو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه کردم غذایی که پنیر پیتزا داره باید داغ داغ ببری سر میز اونموق فقطکش میاد سرد که شد تمومه پنیر پیتزا کوهساران خیلییی خوبه امتحان کن

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
به مارک پنیر هم بستگی داره بعضی پنیر پیتزاها افتضاحن اصلا کش نمیان

پنیرهایی ک‌من‌میگیرم رنگشون سفید و‌زردن‌ولی اون‌پنیر کامل سفید بود و‌رنده هاش درشت بود

خودم چجوری درست کنم

دقیق یادم نیس ولی فکر میکنم شیرو میزاری رو گاز وقتی به دمای جوش رسید یک الی دو قاشق سرکه اضافه میکنی تا ببره بعد با دست اون قسمت جامدشو جمع میکنی میشه پنیر پیتزا😂بازم تو گوگل سرچ کن خونگی قاعدتا کیفیت بهتری داره👍

مارکش پنیرپیتزا مطهر بعدم خیلی نباید بپزه پنیرپیتزا ده دیقه نهایتا

اها الان اازانیا درست کردم مارک پنیرم توفو همیشه همین و میگیره فذدا خودم میره مطهر میخرم ببینم چی میشه ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز