طلابل مدیر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 7818 عنوان حس خوب 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست میخوام عکس مامان یکی از بچه های توییتر رو بذارم (چقد طولانی شد )گربه ها خیلی رفاقتی نشستن بغل هم ..نقاشی کشیدن مامانشو نگاه میکنن😍😍😍😍 1399/10/06 | 19:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلابل مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 7818 😍😍😍😍😍😍آخیییی چه بامزن مخصوصا مامانه😂😂فقط یه مامان میتونه واسه تراش کاسه بیاره😂😍😍😍
ghazlm عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1276 آخه بچه بودم یکی گربه انداخت تو صورتم چنگ انداخت به خاطر همون میترسم بدم میاد تا یه مدت خواب میدیدم ... منم بچه بودم ماهی دستم بود گربه پرید چنگ انداخت دستم پراز خوووون شد ...هنوز که هنوزه گربه میبینم وحشت میکنم ...دقیقا منم هنوزززز خواب میبینم دستم پراز خونه و گربه پایین پام نشسته!! تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟؟ اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
طلابل مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 7818 منم بچه بودم ماهی دستم بود گربه پرید چنگ انداخت دستم پراز خوووون شد ... هنوز که هنوزه گربه میبینم و ... گذشته از شوخی .تصورشم ترسناکه..
رازنگهدار عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 594 منم بچه بودم ماهی دستم بود گربه پرید چنگ انداخت دستم پراز خوووون شد ... هنوز که هنوزه گربه میبینم و ... الهی.... خیلی بده😔