2777
2789

من خیلی سوتی میدم اما چون همین طور که الان میفهمید حافظه کوتاه مدتی دارم یادم نمیاد😀

چند وقت پیشا از شوتی ها خوندم اینجا که کالاهای قاچاق رو وارد میکنن خواستم به شوهرم بگم منم خیلی چیزا بلدم رو نمیکنم 😄با اعتماد بنفس کامل😌 گفتم میدونی شورتی ها کین؟اونم با تعجب گفت نه کین😨گفتم وا نمی دونی شورتی ها چی کار میکنن گفت نه بخدا چی کار میکنن😰گفتم شورتی ها از مرز کالا وارد ایران میکنند 😌شوهرم چپ چپ نگام کرد😒😒گفت منظورت شوتیه؟منم خیلی ضایع شدع بودم گفتم عع اره همون😕

از کارای اشتباهم بگم اونایی که یادم میاد ۱۲ تا تخم مرغ خراب کردم تا تونستم شیرینی درست کنم😂تا دوروز املت داشتیم یا کیک تا تموم شد، بقیش رو بگم؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

ی بار جلو بد کسی تکسم خوردم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ی بار جلو بد کسی تکسم خوردم/

تکسم چیه🙄

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تکسم چیه🙄

خوردم زمین منظورمع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوردم زمین منظورمع/

اها اوه اونو که من خیلی جوری خوردم زمین شلوارم پاره شذ قابلمه دستم چپه شد همه قیمه ها ریخت زمین 😂

اها اوه اونو که من خیلی جوری خوردم زمین شلوارم پاره شذ قابلمه دستم چپه شد همه قیمه ها ریخت زمین 😂

خندم گرف/

قااااه_قاااااه😂#  

منم خیلی زیاد سوتی میدم دیگه واسم عادی شده یبار رفتم یه جایی خواستم از اتاق بیام بیرون در زدم گفتم ...

منم ولی برا دیگران عادی نمیشه نمی دونم چرا🤒

منم خیلی زیاد سوتی میدم دیگه واسم عادی شده یبار رفتم یه جایی خواستم از اتاق بیام بیرون در زدم گفتم ...

من چند روز پیش از بیرون اومدم میخواستم بیام تو اتاق خودم در زدم😅🤦🏻‍♀️

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
خب بگو خوردم زمین دیگه 😑

عادت کردم میگم تکسم/

شما ببخش/

اشتباهی رفتم تو یه کلاس دیگه😐

بدون در زدن رفتم تو یه کلاس پر دانش اموز و معلم...عین گاو سرمو انداختم پایین رفتم تو کلاس😐

جلو دوست خواهرم یه کلمه فوق العاده زشت رو  گفتم خیلی بد بود....نمیدونستم تو اتاقه..بدجور ضایع شدم....😐