2777
2789
عنوان

چطور لوش بدم🤨🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی کاری بکنی چون مدرکی نداری 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
چیکار مدرکش دارم دوس دارم حالش گرفته شه  درسته ک مدرکی نیس ولی همون قسم کار دستش میده تهمتم ن ...

می‌دونم ولی اگر خدایی ناکرده بفهمه شما بودید می‌تونه بجرم افترا ازتون شکایت کنه

رویای من اینه = دنیای بی کینه
ینی بعدش ک دیلیت کنم باز میشه رد بگیرن؟!

نه دیگه فقط اینستا رد نمیتونه بگیره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
یکی از اقواممونه

یعنی آدم بدی هستی 

شایدم ی سره ب روش میاوردی که من میدونم من میدونم اونم گفته برو هرکاری میکنی بکن ب جهنم 

درنهایت ب شما چه ربطی داره دلتو صاف کن خدا اونم کمک کنه 

ضمن اینکه خیلی وقت پیش حالا ی کاری کرده ب شما چه اصلا

اللهم عجل لولیک الفرج ...
خب منم دنبال ی راهی ام ک اسمی از من نباشه

اها فکر کنم تلفن کارتی هنوز تو مترو هست

یا یک نامه تایپ کن بعد با یک آدرس جعلی براشون پست کن خدا منوببخشه

رویای من اینه = دنیای بی کینه
اها فکر کنم تلفن کارتی هنوز تو مترو هست یا یک نامه تایپ کن بعد با یک آدرس جعلی براشون پست کن خدا من ...

مرسی از راهنمایی❣

بخدا ثوابم هست وگرنه من اینقد بد نیستم ک بخوام یکیو رو سیاه کنم

اینکارو نکن آبروی کسی رو نبر بلکه بخر..مطمئن باش هیچی ام نمیتونی ثابت کنی...قسم چیه؟مگه بچه ای 

بعد چند سال سر لج بازی میخای آبروی ینفره ببری.‌.اگه راست میگی همون روز اول میگفتی نه چند سال بعد چون یه کاری کرده تو خوشت نیومده میخای آبروشو ببری

مرد مست تک لیلا💔لیلا مست مجنون ها🖤
مرسی از راهنمایی❣ بخدا ثوابم هست وگرنه من اینقد بد نیستم ک بخوام یکیو رو سیاه کنم

دقیقا همین قدر بد هستی ک میخوای یکییو روسیاه کنی

اگ تا حالا نفهمیدن ینی خدا نخواسته آبروش بره تو کی هستی ک میخوای بی آبروش کنی شاید توبه کرده باشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁