bolandparvazzzzz مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 41 پست بچه ها نمیدونم باردارم یا نه خیلی دوست دارم باردار باشم آمپولhcj زدم ۳ روز ب موعدم مونده هیچ علائمی ندارم کسی این شکلی بوده؟؟ 1399/10/06 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bolandparvazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 چند ماه اقدامی؟ پلی کیستیکی مثل من؟ شوهرت آز داده؟ ۴ ماهه اقدامم اره پلی کیستیکم شوهرم خیلی اوضاعش خوب نیست کلا ۲۶ میلیون داره مورفو ۷۰ درصد تحرک کلاس آ و ب ۲۵ درصد از شما چطور؟؟
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 ۴ ماهه اقدامم اره پلی کیستیکم شوهرم خیلی اوضاعش خوب نیست کلا ۲۶ میل ... من پلی بودم یک سال داشتم درمان میکردم کیست هام اب شده و خوب شدم شوهرمم همه چیزش خوب بود ب جز تحرکش کلاس ا و ب ۵۵ درصد هست ک دکتر گفت کمه دارو داد ک بخوره.... هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 ولی همه چیز ب خواست خداست هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
bolandparvazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 ولی همه چیز ب خواست خداست برا شوهرم پیش دکتر اورولوژیست رفتیم گفت مشکلی نداره طبیعی میتونی بجه دار شی اما دکتر خودم میگه نمیشی گفته اگر این ماه نشدی دیگه اقدام نکن یا بیاآیو آی کن یا وایستا شرایط شوهرت بهتر بشه 😑😑
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 برا شوهرم پیش دکتر اورولوژیست رفتیم گفت مشکلی نداره طبیعی میتونی بجه دار شی اما دکتر خودم میگ ... اشکالی نداره عزیزم غصه نخور ای یو ای ک خیلی ها دیدم تو سایت مجبور میشن کنن شاید منم مجبور شدم انجام بدم اشکالی نداره فدای سرتچند سالته گلی؟ هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
bolandparvazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 اشکالی نداره عزیزم غصه نخور ای یو ای ک خیلی ها دیدم تو سایت مجبور میشن کنن شاید منم مجبور شدم ... نمیدونم خیلی دلم گرفته ۲۹ سالمه ۶ سال ازدواج کردم
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 نمیدونم خیلی دلم گرفته ۲۹ سالمه ۶ سال ازدواج کردم من ۳۰ ام دو سه ماه دیگه میشم ۳۱😑😑هنوز مادر نشدم ۲۵ سالگیم ازدواج کردم هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
setyyyyyy عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 6463 بچه ها کسی شرایطش مثل من نبوده که آمپول زده باشه بعد همون ماه بدون علائم بفهمه بارداره من این ماه لترو تنها خوردم ولی شیش روز به موعدم مونده الان بی بیم منفی شد احتمالا ماه دیگ مث شما میخام امپول بزنم خدایا شکرت
bolandparvazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 من ۳۰ ام دو سه ماه دیگه میشم ۳۱😑😑 هنوز مادر نشدم ۲۵ سالگیم ازدواج کردم خدا کنه زودتردجفتمون باردار شیم همش دارم خودمو راضی میکنم که هر چی خدا بخواد هر وقت که موقع ش باشه خدا نی نی میده ولی ته دلم ، دلم گرفته دوست دارم این ماه باردار باشم از خدا میخوام شما هم این ماه باردار باشی میدونم انتظار خیلی سخته
bolandparvazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 من این ماه لترو تنها خوردم ولی شیش روز به موعدم مونده الان بی بیم منفی شد احتمالا ماه دیگ مث شما میخ ... زود زدی میگن بگذره نشون میده چند روز دیگه یکی دیگه امتحان کن
معتادنی_نی_سایت عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 8516 خدا کنه زودتردجفتمون باردار شیم همش دارم خودمو راضی میکنم که هر چی خدا بخواد هر وقت که ... عزیزم چهار ماه اقدام کردی منم سه ماهحالا صبر میکنیم راضی ب رضای خدا باشیم.... تا یک سالم طبیعیه اگه نشه😔 هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
setyyyyyy عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 6463 زود زدی میگن بگذره نشون میده چند روز دیگه یکی دیگه امتحان کن ماه اولم بود لترو خوردم ۹ ماه اقدام کردم دیگ نشد دکتر لترو داد ولی امپول نداد بنظرت ماه دیگ امپول میده یا باید چند دوره بخورم؟ خدایا شکرت
bolandparvazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 من این ماه لترو تنها خوردم ولی شیش روز به موعدم مونده الان بی بیم منفی شد احتمالا ماه دیگ مث شما میخ ... هی میخام بی بی بزنم دلم نمیاد از بس همیشه منفی شده
bolandparvazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 250 عزیزم چهار ماه اقدام کردی منم سه ماه حالا صبر میکنیم راضی ب رضای خدا باشیم.... تا یک سالم طب ... آره میدونم تا یکسال طبیعیه ولی با دل خودم چ کنم
setyyyyyy عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 6463 هی میخام بی بی بزنم دلم نمیاد از بس همیشه منفی شده من ماه ۹ بود ک منفی شدم خسته شدم خدایا شکرت