2821
2789
عنوان

🚫🚫🚫🚫کاربر آقا 🚫🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 148 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای من دیدم این خانومو تاپیکاشو.پسرش مشکل داره بنده خدا.فکر نمیکنم مرد باشه ها.از کجا میدونی اخه

💖اگه بنا به هر دلیلی با کاربری خودتون نمیخواین تاپیک بزنین به من بگین براتون تاپیک میزنم💖
شما ساکت باش من بیکار نیستم بیام تهمت بزنم  مشکل داری بفرما بیرون از تاپیک

ادبیاتتو درست کن/

هرکی هرچی گفتو نمیشع ک قبول کرد/

حیف ب نی نی یار قول دادم/

وگرنع میدونسم چجوری حالیت کنم/

گزارش زدم ک رسیدگی کنن نکردن خودم میرسم ب حسابت/

امثال ادمایی مث تون ک همع جارو ب گند میکشن/

با جهلت تنهات میزارم/

روز خوش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بله

خب ؟ از کجا؟ بگو ما هم بدونیم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

کلا تو مجازی به کسی اعتماد نکنید و ریز و درشت زندگیتون رو برا کسی نگید

اینجا مجازیه و جنسیت مطرح نیست!!!!!!

مجازی.رو.جدی.نگیرید#  

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
شما ساکت باش من بیکار نیستم بیام تهمت بزنم  مشکل داری بفرما بیرون از تاپیک

من دارم تاپیک هارو چک میکنم اما مطمین نیستم 

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

هیس بابا 

@نی_نی_یار_3  

نی نی یار شما ک انلاینی نمیخای ب ادبیات این خانوم رسیدگی کنی؟/

من حرف بدی زدم ایا؟/

گفت ایشون کاربر مرد هستن..منم گفتم مدرک بدع نمیشع ک همینجوری همع رو متهم کرد...چ دلیلی دارع بی احترامی کنع؟/

واقا عدالتی وجود نداره؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
2828
2791
2779
2792