2777
2789
اخه خودمو شوهرم بور چشم رنگیم بخاطر اون اگه شبیه ما دوتا شه زرد میشه میخوام بزارم عسل

خیلی خوبع ای جان ایشالا ک عین ماه میش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خیلی خوبع ای جان ایشالا ک عین ماه میش

مرسی عزیزم ولی موندم بچه بعدیمو چی بزارم یا اینده مسخره نکن اسمشو

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ولی موندم بچه بعدیمو چی بزارم یا اینده مسخره نکن اسمشو

ن بابا چرا مسخرع

دختر پسرش باید مشخص بلش اگ پسر شد عدنان

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ن بابا چرا مسخرع دختر پسرش باید مشخص بلش اگ پسر شد عدنان

بخاطر اینده خودش نمیخوام اسمهای جدید بزارم

ینی خوب نیس؟

ن عزیزم عسل ک جدید نی منظورم اسمای عجیب غریبه نمیتونم مثال بزنم چون شاید اینجا یکی دوس داشته باشه  خودممم بشدت از اسم عسل خوشم میاد از اسم سلین ام خوشم ممیاد ولی هم خودم هم شوهرم از اینده اسم سلین مطمئن نیستیم ترجیحمون رو عسل و ارغوانه

ن عزیزم عسل ک جدید نی منظورم اسمای عجیب غریبه نمیتونم مثال بزنم چون شاید اینجا یکی دوس داشته باشه &n ...

عسل خیلی خوبع قشنگ

دختر بشه غزل و نفس پسرم نمیییدونممم 

بله خودممم برا دختر بودن بعدیم غزل و انتخاب کردم عسل و غزل ولی پسر چیزی نتونستم پیدا کنم