2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 74 پست
واییییی هزینه هام خییلی زیادن مخصوص امپول المانی خارجی ولیییی عالی من زدم تخمک گذاری کردم اونم چندتا ...

ایشالا مشکلت حل میشه خانومییی امیدت به بالا سری باشه🌹❤🌹🌹❤🌹

اگه قرار باشه من اونی بشم که تو میگی دیگه من،من نیستم.من همینی ام که میبینی.مغازه که نیست دکور بچینم برات.من نه ارزوی کسی ام نه آویزون.من اگرم ظاهرم به قشنگی خیلیا نیست ولی پیش خودم خوشحالم که باطنم قشنگ تر از خیلیاست.صادقانه بد باش اما با دروغ ادای خوبا رو در نیار🎈قانون اسونیه🤞🎈یه صلوات برای شفای همسرم🙏
منم بچه ندارم شکهرم اسپرمش صفره عملم کرد فایده نداشت برام دعا کن توکل با خدا😔

عزیزم ناراحت نباش من تنبلی دارم نمیدونم برم ای یو ا ی خودمو راحت کنم یا هی برم امپول بزنم نمیدونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فداتشم ممنون مهربونم دعا کن برامون  شوهرم خیلی ناراحته داره میشکنه میگه دلم پرپر میزنه بچه داشت ...

وایییی عزیرم منم ناراحت شدم ک گفتی امیدوارم ب حق امام رضا ع دامنت سبز بش عزیزم 

ساعت سه ب بعد زنگ بزن نوبت بگیر  ۰۳۱۳۱۲۳۳۲---۰۳۱۳۱۲۳۳۰

خدارو شکر که ادمای خوبی مثل شما هستن که به بقیه کمک میکنن🌹🌹🌹❤❤❤❤

اگه قرار باشه من اونی بشم که تو میگی دیگه من،من نیستم.من همینی ام که میبینی.مغازه که نیست دکور بچینم برات.من نه ارزوی کسی ام نه آویزون.من اگرم ظاهرم به قشنگی خیلیا نیست ولی پیش خودم خوشحالم که باطنم قشنگ تر از خیلیاست.صادقانه بد باش اما با دروغ ادای خوبا رو در نیار🎈قانون اسونیه🤞🎈یه صلوات برای شفای همسرم🙏
من ۱۸ سالمه و فعلا عقدم همسرم ۲۸ سالشه و واریکوسل داره❤رفتیم پیش دکتر ازمایش اسپرم داد گفتن کمی ضعیف ...

انشالا ک مشگلی پیش نمیاد باید عمل کنه شوهرت برین سر خونه زندگیتون یکی از فامیلای ما همین طوری رفتن سر خونه زندگیشون خییلی هم خوشبختن 

هیچ انتظاری سخت تر از این نیست😔😭

خدا کمکت کنه❤امیدت فقط بع بالا سری باشه مطمعن باش اگه صلاحت باشه میگیری حاجت❤❤❤❤

خدارو شکر که ادمای خوبی مثل شما هستن که به بقیه کمک میکنن🌹🌹🌹❤❤❤❤

فداتشم عزیزم کاری نکردم وظیفمه ک ب هم نوعم کمک کنم چون خودن این سختی رو کشیدم😭😔

خدایا کمکم کن حال دلم خوب بشه😔خدایا نگام کن احتیاج دارم بهت..صبر بده بهم مشکلاتمو حل کن
انشالا ک مشگلی پیش نمیاد باید عمل کنه شوهرت برین سر خونه زندگیتون یکی از فامیلای ما همین طوری رفتن س ...

جراحی کرده قبلا .دوباره برگشته .دکتر گف ضعیفه واریکوسلش نیازی به جراحی نیس ولی فوری اقدام کنید خطر ناکه❤اما من بدون عروسی و مراسم نمیتونم قبول کنم پس باید منتظر باشیم کرونا بره❤❤🌹🌹

2790
2778
2791
2779
2792