2777
2789
عنوان

شوهرم زن سابقشو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 75 پست

حالا میخواسته مثلا غیرتش رو نشون بده

ی چی بگم

اینکه مردهایی که ی بار شکست میخورن تو ازدواج دوم سعی میکنن کارهایی که تو ازدواج اول کردن نکنن.ممکنه برا اون خانم خیلی لی لی به لالاش میزاشته  الان به این نتیجه رسیده باید برای نگهداشتن شما عیب رو شما بزاره که مثلا اعتماد بنفس شما رو در مقابل خودش کم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس زنش تو کیفش بود وقتی تازه ازدواج کردیم

الان چی ؟؟؟

بنظرم اوایل تو فکرش بوده الان هم بخاطر لج تو رو در بیاره میگه

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
فکر منفی نکن...امیدوارم خوشبخت بشید 

ممنون گلم 

شاید با یه پسر مجرد ازدواج کرده بودم آنقدر خوشبخت نمی شدم ک با شوهرم هستم خداروشکر ..پسرش هم مامان صدام میکنه کلا جو خونمون آروم عاشقانه هست خداروشکر ..

فقط کامنت ها رو بخون. باورم نمیشه اینارو یه خانوم توصیه کنه به همنوعش 

عزیزم من خودم از این سایت استفاده میکنم ولی ایشون واقعا در اصل مسأله ازدواجشمشکل داره ولی کاریه که شده.منظورم اینه که واقعا مشاوره تخصصی میخواد ک حالا از این. ب بعد با یک ازدواج اشتباه و ی بچه چی کار کنه.

استارتر کاملا درکت میکنم. ولی دلخور نشو. اخلاق همسر منم یجورایی شبیه اخلاق همسر شماس. منم ازدواج دوممه با ایشون. هیچوق ک تعریف تمجید بلد نیس ازم بکنه. برعکسش همیشه یجو بام میحرفه ک انگار 100 سالمه. اعتماد بنفسمو ازم گرفته. ای قضییه زن اولشم ب دل نگیر فک نکنم حرفش ب ای معنی باشه زن اولش رو دوس داره. 

خب وقتی با یکی همسنه بابات ازدواج کنی معلومه نمیاد قربون صدقت بره و درکت کنه

مودب_باشیم#  

یعنی چی؟؟؟مثلا اومده درددل کنه این حرفها چیه؟؟؟

کاری نمیکنی نمک رو زخم هم نباش لطفا

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
عزیزم من خودم از این سایت استفاده میکنم ولی ایشون واقعا در اصل مسأله ازدواجشمشکل داره ولی کاریه که ش ...

بله دقیقا. الان بعد از این همه سال و یه بچه ۴ساله دیگه باید زندگیشو اصلاح کنه. کم و کاستی هاشون رو برطرف کنه 

عزیزم این حرف ایشون اصلا ارتباطی به دوس داشتن اون خانم نداره.به نظرم شما وقتی انتخاب کردی با یک مرد مطلقه ازدوان کنی هرگز نباید اسم خانم قبلیشو بیاری.اصلا نباید به روش بیاری که قبلا ازدواج کرده.راجب وزنت هم عزیزم خب شنا وزنت زیاده.دکار تیرویید برو لووتیروکسین رو شروع کن و منظم بخور.حتما هم رژیم بگیر و کلاس ورزش برو.نه به خاطر ایشون بلکه به خاطر خودت‌.و بهانه تراشی نکن که چون تیرویید داری چاق شدی.عزیزم من هم تیرویید کم کار دارم و دو بچه دارم.قدم ۱۶۷ با وزن ۶۰.کمتر بخور.شیرینیجات و چربی رو کم کن.من حتی قند هم نمیخورم.مراقب خودت و سلامتی خودت باش فقققط به خاطر خودت عزیزم💖

من 28شوهرم 44😄

خب یکی میبینی دوست داره تفاهم داره ،،ولی ن اینکه رن دومش شده بنده خدا حالا بهش ایرادم میگیره ،بگو اخه مرتیکه خجالت بکش از موی سفیدت

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست