۷ساله ازدواج کردم یه دختر ۴ساله دارم شوهرم ۴۱سالشه منم ۲۶دیگه ازش خسته شدم امروز بهم گفت وگه جدا بشیم تو بایکی دیگه ازدواج کنی میکشمت منم گفتم پس چرا زن سابقتو نکشتی اونم رفت بایکی دیگه ازدواج کرد برگشت بهم گفت اون از این شهر رفت وگرنه اونم میکشتمش اگه با یکی جور میشد با این حرفش خیلی دلم شکست اون هنوز زنشو دوست داره خیلی گریه کردم انقد روم عیب میزاره تحقیرم میکنه تو این ۷ سال فک میکنم ۱۰۰سال پیر شدم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی برام مهم نیست بهم خیانت کرد تو اینستااز طلاق میترسم
اینکه مردهایی که ی بار شکست میخورن تو ازدواج دوم سعی میکنن کارهایی که تو ازدواج اول کردن نکنن.ممکنه برا اون خانم خیلی لی لی به لالاش میزاشته الان به این نتیجه رسیده باید برای نگهداشتن شما عیب رو شما بزاره که مثلا اعتماد بنفس شما رو در مقابل خودش کم کنه
شاید با یه پسر مجرد ازدواج کرده بودم آنقدر خوشبخت نمی شدم ک با شوهرم هستم خداروشکر ..پسرش هم مامان صدام میکنه کلا جو خونمون آروم عاشقانه هست خداروشکر ..
فقط کامنت ها رو بخون. باورم نمیشه اینارو یه خانوم توصیه کنه به همنوعش
عزیزم من خودم از این سایت استفاده میکنم ولی ایشون واقعا در اصل مسأله ازدواجشمشکل داره ولی کاریه که شده.منظورم اینه که واقعا مشاوره تخصصی میخواد ک حالا از این. ب بعد با یک ازدواج اشتباه و ی بچه چی کار کنه.
عزیزم این حرف ایشون اصلا ارتباطی به دوس داشتن اون خانم نداره.به نظرم شما وقتی انتخاب کردی با یک مرد مطلقه ازدوان کنی هرگز نباید اسم خانم قبلیشو بیاری.اصلا نباید به روش بیاری که قبلا ازدواج کرده.راجب وزنت هم عزیزم خب شنا وزنت زیاده.دکار تیرویید برو لووتیروکسین رو شروع کن و منظم بخور.حتما هم رژیم بگیر و کلاس ورزش برو.نه به خاطر ایشون بلکه به خاطر خودت.و بهانه تراشی نکن که چون تیرویید داری چاق شدی.عزیزم من هم تیرویید کم کار دارم و دو بچه دارم.قدم ۱۶۷ با وزن ۶۰.کمتر بخور.شیرینیجات و چربی رو کم کن.من حتی قند هم نمیخورم.مراقب خودت و سلامتی خودت باش فقققط به خاطر خودت عزیزم💖