2777
2789
عنوان

کسی که بوی عرق میده چجور بهش میفهمونید؟؟؟🥴😑😷🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 94513 بازدید | 1056 پست
خواهر منم قبلا بوی عرقش کل خونه بر می‌داشت هر روزم بی چاره حمام بود از یکی براش شانسی پودر عرق گیر ...

کجا میفروشند؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببینید واقعا چند صفحه از تاپیک رو خوندم اول که حالم از این خانم خواهر شوهر بهم خورد که اومده اینجا اینطوری داره آبروی زن داداششو میبره و پر بازدید هم شده و خجالت نمی‌کشه که اونم یه انسانه و شماها هم بدتر از اون بهش میگید بهش بگو چه بویی میاد بهش مام بده خب طرف شخصیت داره مگه بچست؟ یکم تحمل کن خانوم و نیا اینجا جار بزن اونم یه انسانه و شخصیت داره شاید دست خودش نیست خجالت بکشید. براتون متاسفم. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 
ن زیباست ن هیکل داره ن تمیزه مو زاید داره هیچوقتم اصلاح نمیکنه همیشه ام بو میده بوی تندهااااا. اما چ ...

زیبایی صورت ک دست خود ادم نی اما طرز لباس پوشیدنش و اصلاح و نظافت و تمیز و مرتب بودنش دست خودشه دیگه🤦‍♀️

با ورزشم میتونه هیکلش رو درست کنه😑😐

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

و واقعا واسه اون زن داداش بدبخت هم بی نهایت متاسفم که از سر سادگی چقدر با شما صمیمیه که هی میاد خونتون و میره و همه چیزشو به شما میگه و با شما جوره و شما اینطوری. واقعا که. انسانیت_هم_آرزوست😑#  

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 
شاید نمیدونه که مام موثره تو حرفات الکی بگو مثلا فلان‌ دوستم تنش بو عرق میداد مام زده خوب شده 

عزیز دلم می‌گه یه هفته یه هفته حموم می‌ره، مام واسه کسیه که زود زود می‌ره و تمیزه حالا مام هم می‌زنه که تو این فاصله بویی نشه دیگه مام بدن یه هفتهههه نشسته رو که بی‌بو نگه نمی‌دارههه

💙صدا کن مرا... 
ن خواهر جان پودر واجبی میزنم دیر ب دیر در میاد 

ببخشید عزیزم ی سوال

معذرت میخوام

شما پودر واجبی میزنی ناخنات خراب نمیشه؟؟

یا پوست دستت؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
ببخشید عزیزم ی سوال معذرت میخوام شما پودر واجبی میزنی ناخنات خراب نمیشه؟؟ یا پوست دستت؟

وای اولین بار نمیدونستم دستم افتضاح شد

تمام زخم

ناخونام برگشت و همشون شکستن

شب نامزدیم هم بود همون شب

خیلی دستم میسوخت

از دستکش استفاده میکنم الان

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
والا من روزی سه وعده دوش میگیرم  موهام هیچ وقت خشک نمیشه 😂

خب دو دفعه بعدش اب رو بدنت بگیر موهاتو یه بار بشور

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
وای اولین بار نمیدونستم دستم افتضاح شد تمام زخم ناخونام برگشت و همشون شکستن شب نامزدیم هم بود همو ...

از موبر سنتی استفاده میکنی؟

یا اون بدون بوها؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
ببخشيد بادی اسپلش چیه

اسپری خوشبخو کننده بدنه که بوی ملایم تری نسبت ب عطرها دارن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
یعنی تو این ۱۰ سالی ک گرفتیمش همشو پری بود

لاغره یا چاق

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑