2777
2789
عنوان

کیا دارن یخ میزنن؟؟🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گشنم بود الان  سوسیس سرخ کردم خوردم

وایییییی نگوووو

کریم_تو_مسلمون_نیستی#  

من الان تو رخت خوابم😭😭😭🤣🤣🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من یه روزی از این خراب شده میزارم میرم😨(اردبیل)

قطب جنوبه الان به تمام معنا

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
پاشو خب یالا

نه بابا کجا پاشم ؟! مامانم جرم میده این وقت شب 🤣🤣🤣🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه بابا کجا پاشم ؟! مامانم جرم میده این وقت شب 🤣🤣🤣🤣

اوووف

من جدیدا خیلی پررو شدم

قبلا از جر خوردن توسط مامانم میترسیدم

الان قشنگ پامیشم میرم غذا گرم میکنم😐😐😐😐😐😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

وایییییی نگوووو کریم_تو_مسلمون_نیستی#   من الان تو رخت خوابم😭😭😭🤣🤣🤣

خب پاشو حداقل نون خالی بخور 

ما هنوز چراغامون روشنه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اوووف من جدیدا خیلی پررو شدم قبلا از جر خوردن توسط مامانم میترسیدم الان قشنگ پامیشم میرم غذا گرم ...

باید بخوابم تا صب 😐😐😐

من یه روزی از این خراب شده میزارم میرم😨(اردبیل) قطب جنوبه الان به تمام معنا

وااای 

من تهرانم دارم یخ میزنم شما که از من بدترید

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز