mohannaghaed مدیر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 1336 عنوان حکم زنا | مشاهده متن کامل بحث + 5733 بازدید | 166 پست میشه بگین اگه میدونید و مطمئنین درسته خواهش میکنم تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱 1399/10/06 | 01:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__moon__ عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 5558 در اینصورت تاریخ ابلاغ رو مد نظر قرار میدیم ، طوریکه هر دادگاه که تاریخ ابلاغیه ش زودتر باشه ب ... مچکرم عزیزم❤
izabella عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 6405 مچکرم عزیزم❤ خواهش میکنم🌹 زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6444 اخه اگه مجردن باشن کی میخواد شکایت کنه مادر پدر یعنی؟؟؟ اصلا برا مجردا خیلی خیلی کم پیش میاد هر کسی ک دیده باشه میتونه سکایت کنه ولی کی میاد همچین کاری کنه اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
mohannaghaed مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 1336 اصلا برا مجردا خیلی خیلی کم پیش میاد هر کسی ک دیده باشه میتونه سکایت کنه ولی کی میاد همچین کا ... والا تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱
مهرا1990 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 7732 گلم فیلم مدرک نیست اون فیلم رابطه ی نامشروع رو ثابت میکنه زنا یعنی د خ و ل کامل از ناح ... طلاقش داد شرایط اعدام فرق دارهمن هر کسی و که دیدم فقط طلاق گرفتن اعدام نشدنبیشتر تو تجاوز اعدام میکنن نه زنا
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6444 من دقیق تعداد شاهد و نمیدونم دوستان گفتن منم گفتم ولی در کل شاهد میخوان و هر شهادتی هم قبول نیست و ... اره گلم اثباتش تقریبا غیر ممکنه سخت نیست اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6444 طلاقش داد شرایط اعدام فرق داره من هر کسی و که دیدم فقط طلاق گرفتن اعدام نشدن بیشتر تو تجاوز ... گلم زنا از تجاوز جرم سنگین تریهاونا ک طلاق گرفتن اولا احتمالا تهمت بوده چون من خودم بهم همچین تهمتی زدن اگر زنا ثابت شه جلوی حکمش رو هیچ چیزی نمیتونه بگیره و زانیه و زانی حتی با رضایت همسرشونم بخشیده نمیشن این ک شما میگی رابطه نامشروع هست نه زنا اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6444 طلاقش داد شرایط اعدام فرق داره من هر کسی و که دیدم فقط طلاق گرفتن اعدام نشدن بیشتر تو تجاوز ... تجاوز حکمش اعدام زنا سنگسار زن تا سینه در گودال مرد تا کمر اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
مهرا1990 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 7732 اره گلم اثباتش تقریبا غیر ممکنه سخت نیست دقیقاهمسایه ی ما مرد میاورد تو خونش همه ی ما هم دیده بودیم مرده روولی نمیشد کاری کرد چون زنه بچش بالای ۷ سال بود و همیشه خونه بود و نمیشد چیزی و ثابت کردشوهره هم خبر داشتتهشم زنه طلاق گرفت با اونی که باهاش رابطه داشت ازدواج کردواقعا هم زنا میکرد همه هم میدونستن ولی نمیشد ثابت کرد چون کسی تو خونش نبود بچشم که لو نمیداد
golsaa_1360 عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 8262 میگن ۳ تا شاهد باید شهادت بده آخه توی اون اوضاع و شرایط میشه شاهد وجود داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ چهار تا شاهد...همانند میل در سورمه دان..باید ببینن🤔
22aseman558 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 12234 زنا یعنی رابطه دو نجس یه یه هم جنس ؟؟؟ رابطه زن و مرد نامحرم چه مجرد چه شوهر دار برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6444 دقیقا همسایه ی ما مرد میاورد تو خونش همه ی ما هم دیده بودیم مرده رو ولی نمیشد کاری کرد چون ... پناه بر خدا شما ک با چشم ندیدی زنا کردن شاید واقعا تو اون خونه رابطه ای نداشتن لعنت بفرست خواهر ب شیطون این گناه چون کبیرست اگه نبینی و بگی دین بزرگی گردنت میوفته اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من