2789
خب پسره حتما از وضعیت زنه خبر داره....کور که نیست....یعنی نمیدونه شوهر داره؟؟؟؟؟

چرامیدونه شوهرداره ولی زنه خرابه دزده حتی پلیسا بخاطر دزدیش ازیه خونه ک طرف پولدار بود دنبالش بود نمیدونم پسره انگار یه اتو داره دستش نمیدونم جریان چیه فقط دلم نمیخواد واسه پسره اتفاقی بیوفته اون زنه خودشو خواهر ومادرش خرابن یه شهرمیشناسنشون

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه زنا خودش چند تا حکم داره همونطور که بچه ها گفتن باید سه تا شاهد بیاد شهادت بده خب تو شرایطی که ...

خوبه که ازدواج الان پسرا خیلی نگیر شدن😂

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱
یه بنده خدایی هس پسره خیلی خوب بود الان چندساله بایه زنه دوست شده ک زنه شوهرداره وقبلا هم ازدواج مجد ...

واااا تو چیکاره ای بری اگاهی ؟مگه شرخری؟شر واسه خودت درست نکن تواین دوره زمونه خوبی به جا هم به کسی نیومده چه برسه اینجوردخالتای بیجا.درسته کارش بشدت اشتباه و نجسه اما خودش عقل داره و خودش این وضعیتوانتخاب کرده توهم براخودت شردرست نکن که اون زنیکه پاچه پاره آبروتوببره

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
اگه عکس باشه میشه ثابت کرد که رابطه نامشروع دارن؟ زنه با تاپ باشه تو باغ بغل یه مرد متاهل

رابطه نامشروع بله با عکس ثابت میشه 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
یاد فیلمه افتادمممم گریم گرفت .سنگسار ثریا😢😢😭😭😭کاش ندیده بودم فیلمو هیچوقت

من تو اینستا همون تیکه ی سنگسار و دیدم

البته سنگسار اونجوری نیست باید تا گردن تو چاله باشن با سنگای کوچیک بزنن نه به اون بزرگی

آخه زنا خودش چند تا حکم داره همونطور که بچه ها گفتن باید سه تا شاهد بیاد شهادت بده خب تو شرایطی که ...

گلم فیلم زنا رو اثبات نمیکنه 

واااا تو چیکاره ای بری اگاهی ؟مگه شرخری؟شر واسه خودت درست نکن تواین دوره زمونه خوبی به جا هم به کسی ...

یبار من توخیابون باهاش دعوام شده بخاطرخراب بودنش یه ابرو ریزی راه انداخت قابل توصیف کردن نیس چون پسره ازبستگان خیلی نزدیکمه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
زنا با رابطه نامشروع چه فرقی داده؟؟🤔

زنا میشه رابطه ج ن س ی کامل 

ولی بوسه بغل تماس و...میشه رابطه نامشروع