2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حکم زنا برای افراد متاهل سنگساره ک اثباتش باید صورت جلسه کلانتری باشه و ۴شاهد مرد عادل و بالغ و از اقوام درجه یک شاکی نباشن 

برای دختر و پسر مجرد صد ضربه تازیانه 

اگر زنا ثابت نشه و فقط رابطه نامشروع باشه ۱تا ۹۹ضربه تازیانه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
نوشته شهادت بدن که کاغذ از بین زن و مرد رد نمیشده.....استغفرالله....اینا رو کی و با چه عقلی نوشته خد ...

😂چه مسخره یعنی چی حتما باید چسبیده باشن؟

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱
سنگسار دیگه تو ایران انجام نمیشه خیلی وقته منسوخ شده فکر کنم عربستان و افغانستان هنوز سنگسار دارن

اصلا نزدیک ۱۵ساله تو ایران هیچ زنایی ثابت نشده 

فقط رابطه نامشروع بوده

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
از کجا میخوان بفهمن چند مرتبه بوده

اگه نفهمن که هیچ 

وقتی تو قانون به تعداد اشاره میکنه یعنی تعداد مذکور گرفتن فرد رو یا شکایت شده یا به هر دلیلی مسئله وارد مراحل قانونی شده 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
حکم زنا برای افراد متاهل سنگساره ک اثباتش باید صورت جلسه کلانتری باشه و ۴شاهد مرد عادل و بالغ و از ا ...

اگه عکس باشه میشه ثابت کرد که رابطه نامشروع دارن؟

زنه با تاپ باشه تو باغ بغل یه مرد متاهل

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱
سنگسار زن..شلاق و زندان مرد

یه بنده خدایی هس پسره خیلی خوب بود الان چندساله بایه زنه دوست شده ک زنه شوهرداره وقبلا هم ازدواج مجددداشته الان باوجود همسردوم بااین پسره هم هس اهالی کوچه میدونن زنه خرابه باهزارتامرد درارتباط به همسایه هاش هم گفته این پسر برادر شوهرمه ولی ماک پسررومیشناسیم میدونیم دوستن البته میگه باشوهرش امازنه با تاب وشلوارک جلوش میگرده همشم بیرونن اگه پلیس بفهمه چی میشه

من میخوام برم اگاهی بگم برای پسره ناراحتم کلی دردو سختی کشیده تابزرگ شد الانم این زنه ولکنش نیس

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒