2789
ببخشید نمیخونم پیامت رو  من کلاه خودمو بگیرم باد نبره هنر کردم

پس نخونده نظر ندید لطفا و فکر نکنید که فقط شما خدا و پیغمبر سرتون میشه و بقیه به دنیا اومدن که فقط به این و اون تهمت بزنن

وقتی شما هم ندونسته در مورد حرف کسی قضاوت میکنی و میگی تهمت نزن خودتم داری اشتباه میکنی جوری حرف میزنید انگار من عکس پخش کردم یا فیلم گرفتم که میگی پیامتو نمیخونم

نخون مهم نیست

شما بهشت برو من جهنم

پس نخونده نظر ندید لطفا و فکر نکنید که فقط شما خدا و پیغمبر سرتون میشه و بقیه به دنیا اومدن که فقط ب ...

خواهر من کی گفتم شما 

میگم بنا ب تجربه میگم خیلی از حرفای این سبکی تهمته 

من تجربش رو دارم 

زبونم لال اگه ابروی شما رو هم برده بودن با ی تهمت الان شاید مث من حاضر نبودی بخونی 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس نخونده نظر ندید لطفا و فکر نکنید که فقط شما خدا و پیغمبر سرتون میشه و بقیه به دنیا اومدن که فقط ب ...

من فقط اخرین پیامتون نخوندم چون تو جمله اول با قاطعیت گفتین زنا کردن 

خواهر من کی گفتم شما  میگم بنا ب تجربه میگم خیلی از حرفای این سبکی تهمته  من تجربش رو دا ...

منم میدونم خیلیا تهمته ولی قرار نیست که چون خیلیا بهشون تهمت زده شده قرار باشه هر کی یه چیزی میگه حکم تهمت داشته باشه 

منم دیدم کسایی رو که تهمت زدن بهشون 

خوده من سر یه موضوعی حرفی پشت سرم گفته شد که دروغ محض و تهمت بود

در مورد زنا و اینجور چیزا نبود اما بالاخره دروغ و تهمت بود منم فقط سپردم به خدا و مطمینم خدا جوابشو میده

حرف من اینه سریع با حرف کسی جبهه نگیرین و فکر نکنین طرف اهل تهمت زدنه اونم در مورد زنا که خیلی قضیش فرق داره هیچ کس حاضر نیست بار این تهمتو به دوش بکشه یا حتی این تهمت و بزنه وقتی میدونه خدایی اون بالا هست و جوابشو میده

منم میدونم خیلیا تهمته ولی قرار نیست که چون خیلیا بهشون تهمت زده شده قرار باشه هر کی یه چیزی میگه حک ...

صد در صد 

عزیزم من گارد نگرفتم چون اینجا متن شاید شما لحن منو متوجه نشدید 

خواهرم حلال کن 

میدونی روح ادم با تداعی ی سری چیزا کدر میشه 

من فقط اخرین پیامتون نخوندم چون تو جمله اول با قاطعیت گفتین زنا کردن 

وقتی خودش دمه رفتن اقرار کرد من بگم نیست ؟

هر چی هست اون خانومه داره کیف دنیا رو میکنه این وسط من شدم کسی که بهش تهمت زد

وقتی خودش دمه رفتن اقرار کرد من بگم نیست ؟ هر چی هست اون خانومه داره کیف دنیا رو میکنه این وسط من ش ...

سو تفاهم شده گلم 

نمیگم تهمت 

من ی چیز کلی گفتم 

نه راجع ب اون خانم 

باور کن سو تفاهم شد تو صحبت های من 

حلال کن 

صد در صد  عزیزم من گارد نگرفتم چون اینجا متن شاید شما لحن منو متوجه نشدید  خواهرم حلال ک ...

نه عزیزم بحث حلال کردن نیست  ماری نکردی که من بخوام حلالت کنم

من میگم سریع با حرف کسی جبهه نگیر که اشتباه بخوای قضاوت کنی همه ی مردم اهل تهمت زدن نیستن

خدا خودش جای حق نشسته حق و به حقدار میرسونه اما بعضی چیزا به حدی واضح هست که نیاز به گفتن و یا تهمت زدن نیست در مورد اون شخص

این خانومم وقنی شوهرش از همسایه ها خواست بیان تو دادگاه شهادت بدن هیچ کدوممون حاضر نشدیم بریم شهادت بدیم چه برسه به اینکه بخوایم تهمت بزنیم

نه عزیزم بحث حلال کردن نیست  ماری نکردی که من بخوام حلالت کنم من میگم سریع با حرف کسی جبهه نگی ...

متوجهم 

عزیزی

نه عزیزم بحث حلال کردن نیست  ماری نکردی که من بخوام حلالت کنم من میگم سریع با حرف کسی جبهه نگی ...

ب هرحال اگه ی پالس و انرژی منفی هم ازم بگیری باید حلالم کنی ♥

سو تفاهم شده گلم  نمیگم تهمت  من ی چیز کلی گفتم  نه راجع ب اون خانم  باور کن ...

من فقط ناراحت شدم گفتی پیامتو نمیخونم

این یعنی داری  میگی من به اون خانوم دارم تهمت میزنم حتی اگه منظورتون این نبود

شما هم کاری نکردی که من حلالت کنم عزیزم

فقط از این به بعد کامل به حرفای طرف مقابلت توجه کن شاید اون برداشتی که کردی نباشه 😉

من فقط ناراحت شدم گفتی پیامتو نمیخونم این یعنی داری  میگی من به اون خانوم دارم تهمت میزنم حتی ...

ی لحظه یذداوری ی سری مسایل باعث شد اون پست اخر رو نتونم تا اخر بخونم گلم 

ب هرحال اگه ی پالس و انرژی منفی هم ازم بگیری باید حلالم کنی ♥

نه بابا

خدا خودش هوای هممونو داشته باشه و هر کی حقتی ازش ناحق شده سریع بهش برگردونده بشه

اتفاقا پدرمم سر یه موضوعی چند سال پیش بهش تهمت دزدی زده شد در صورتی که نه مدرکی بود نه هیجی فقط شریکش از سر کینه و اختلاف اینکار و کرد 

حتی از پدرم شکایت کرد اما تهش خودش محکوم شد به دروغگویی

اما الان بعد چند سال اون شخص داره تقاص تهمتشو میده

اونم به بدترین شکل ممکن

نه بابا خدا خودش هوای هممونو داشته باشه و هر کی حقتی ازش ناحق شده سریع بهش برگردونده بشه اتفاقا پد ...

اره همسر سابق منم تاوانشو خیلی زود داد

ی لحظه یذداوری ی سری مسایل باعث شد اون پست اخر رو نتونم تا اخر بخونم گلم 

انشالله خدا زودتر حقی که ازت ضایع شده رو بهت برگردونه و آبرویی اگه ازت رفته به بهترین شکل ممکن برگرده

و مطمئن باش این اتفاق میفته

من سر پدرم دیدم و الانم دارم میبینم تو عدالت خدا شک نکن که بی نقص ترین عدالت دنیاس ❤

منم اگه تندی کردم ببخشید چون یه لحظه خیلی ناراحت شدم