2821
2789
عنوان

خواهرم

186 بازدید | 18 پست

بچه ها خواهرم بهم حسادت میکنه

منو میبینه دائم با کینه نگاه میکنه تیکه می اندازه.رفتار سرد نشون میده خواهرهای شما چطورن.من گناه ام اینه بیشتر از اون پیشرفت کردم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر خواهر ندارم... چرا خواهرا اینجوری شدن.هیچ وقت فکرشو نمیکردم حتی تصورشو که خواهرر پاره تن ادم... بتونه بد باشه.. حسادت کنه. کینه دوزی کنه.. رقابت کنه. خبر چینی کنه.. درمورد خواهرش😕😕😕

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

منم این مشکلو داشتم حتی یادم ی بار ارایشاه رفتم مدل موهامو خ قشنگ زدم تا چشمش بهم افتاد ی اه از ته دل کشبد و چشاش پر اشک شد اخه موهاش می ریخت اون زمان من درسمم خ خوب بود دانشگاه و سر کار و ی مورد ازدواج خوبم داشتم ینی نابود شدم اون سال قشنگ چشمم زد چ سال بدی شد برام مریضی سخت بد بیاری از دست دادن طرف... خواهرم برعکس افتاد رو دور ولی براش خوشحالم هر چند ک اون منو بدجور چشم زد من کوچیکتر بودم

منم این مشکلو داشتم حتی یادم ی بار ارایشاه رفتم مدل موهامو خ قشنگ زدم تا چشمش بهم افتاد ی اه از ته د ...

منم کوچکترم.نمی دونم چیکار کنم خودش پیام میده حرف میزنه بعد که میری خونه اش کلاس میزاره .دوستاشو به رخ ادم میکشه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
ببخشید یه سوال ... با کی صمیمی هستین با دوست یا دختری از فامیلاتون

دختر هم سن من توی فامیل نداریم

دوست مجازی دختر دارم

دوست توی دنیا واقعی هم دارم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
2824
2823
2791
2779
2792