2777
2789
عنوان

هرکی انلاینه تورو قران بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودرع/?

هرشب در راه آب ها رو با کیسه فریزر بپوشون ودرپوش بزار 

به هیچ عنوان تو سبد سینک آشغال نمانه 

شب هم سطل زباله رو اگه پر هست بزار تو تراس 

این سم ها رو هم بزن کم میشن ومیرن 

وای من آنقدر خرج کررردم آخرسر ی چی از داروخونخکه گرفتم اسمش امحا بود

همه جااای خونه رو گذاشتم زدم رو کاغذ تمام خونه کابینت بالای کابینت زیر کابینت هرجا فکرشو کنی حتی بین لباسا زیر رخت خابا زیر موکتو قالی زیر تی وی زیر تخت همهههه جاااا همون نابود کرد بخدا دیوونه شده بودم توغذام توتمام وسایلم گاهی میومدن سرسفره یا وقتی خاب بودیم روسروصورتمون نجات پیداکردم انقد کامانو سمای گرون گرفتم هیچ کدوم تاثیرنداشت

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
سوسک از فاصلاب میاد عزیزم باید  سم بزنی  توی آب فاضلاب دستشویی حمام اشپذخانه  همشو ...

باشه  خداکنه برن بعد 4سال عقدی ذوق چیدن جهازم ندارم

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
خب پس راحت تری چون اگه آپارتمان بودی ممکن بود از واحد های بقیه بیان

درز  زیر در ورودی حال هم بگیرم?

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....