2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یاابرفض😨😨😨

😅😅😅همه شرایطش خوب بود شغل و درامدش عالی بود تحصیل کرده مذهبی با شخصیت بیچاره تو یه نگاه عاشقم شده بود😄اولین خواستگاری بود که پدرم اجازه داد بیان ولی هفت تا خواهر داشت سر همون رد کردم تا مدت ها عذاب وجدان داشتم

بقیه خواستگارا هم که اصلا پدرم اجازه نداد بیان خودش ردشون کرد بعدا فهمیدم کیا بودن کلی خندم گرفت هرچی بیکار و بی مسئولیت و ... بود ماماناشون اومده بودن منو بگیرن برا پسراشون که آدم بشن😅

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

چون فامیل بود خونواده گفتن مابه فامیل دخترنمیدیم اخرشم باغریبه ازدواج کردم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،

پدرومادرم تا۱۵سالگیم بدون استثناهمه ی خواستگاراروندیده ردمیکردن 

تا۱۵سالم شدوشاگردسابق بابام اومدخواستگاریم😍

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چون از خاستگار بیزارم😂😂😂ندیده رد میکنم

دوست دارم ور دل مامی باشم

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

اونایی که خوب بودن منو نپسندیدن اونا که افتضاح بودن من نپسندیدم  مثلا موقعیت شغلی فرهنگ سالم بودن مثلا یکیش خیلی خوب ود ولی بوی سیگار میداد رد کردیم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

خواستگار هرچی پیش میومد همون موقه رد میکردیم هیچکسو را ندادم متنفرم از ازدواج سنتی 😣

منم  دوست دارم ندیده رد کنم😐😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی